Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Ne budi se

Ne budi se

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Liz Loler


ISBN:

9788663693272

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1398

Broj strana:

286

Težina:

353 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Glavna junakinja provokativnog i potresnog debitantskog psihološkog trilera Liz Loler budi se u bolnici posle napada ali bez i jednog fizičkog dokaza da se napad zaista i dogodio. Bez obzira na sumnjičavost prijatelja i policije, Aleks Tejlor je rešena da dokaže svetu da ono što joj se dogodilo nije umislila.

Čim je otvorila oči, doktorka Aleks Tejlor shvatila je da je na operacionom stolu, ruku prikačenih za boce s infuzijom a nogu podignutih u stremene. Dezorijentisana i uplašena, doktorka pretpostavi da je u anesteziji na hirurškom odeljenju završila posle neke nesreće. No lekar koji se nadvijao nad njom s hirurškim instrumentima u ruci nije iz bolnice u kojoj i sama radi kao uspešan i cenjen lekar. Nepoznati čovek pod hirurškom maskom mirno i metodično joj saopšti da će je, ako ne sarađuje, napastvovati. I pre nego što uspe da vrisne upomoć, Aleks udiše novu dozu anestetika, potpuno nesposobna da se brani.

Kad se osvestila, nad sobom je videla poznata lica kolega i bez odlaganja im ispričala za otmicu i napastvovanje. Policija je sumnjičava, a kako ni posle detaljnog zdravstvenog pregleda nisu pronađeni nikakvi tragovi napada, čak i njen momak počinje da sumnja u njenu krajnje čudnu priču. Uprkos Aleksinim upornim tvrdnjama niko joj ne veruje, te doktorka i sama počinje da se pita nije li zaista pomerila pameću.

Sve dok se ne pojavi sledeća žrtva.

  • Prevodilac: Gordana Subotić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Glavna junakinja provokativnog i potresnog debitantskog psihološkog trilera Liz Loler budi se u bolnici posle napada ali bez i jednog fizičkog dokaza da se napad zaista i dogodio. Bez obzira na sumnjičavost prijatelja i policije, Aleks Tejlor je rešena da dokaže svetu da ono što joj se dogodilo nije umislila. Čim je otvorila oči, doktorka Aleks Tejlor shvatila je da je na operacionom stolu, ruku prikačenih za boce s infuzijom a nogu podignutih u stremene. Dezorijentisana i uplašena, doktorka pretpostavi da je u anesteziji na hirurškom odeljenju završila posle neke nesreće. No lekar koji se nadvijao nad njom s hirurškim instrumentima u ruci nije iz bolnice u kojoj i sama radi kao uspešan i cenjen lekar. Nepoznati čovek pod hirurškom maskom mirno i metodično joj saopšti da će je, ako ne sarađuje, napastvovati. I pre nego što uspe da vrisne upomoć, Aleks udiše novu dozu anestetika, potpuno nesposobna da se brani. Kad se osvestila, nad sobom je videla poznata lica kolega i bez odlaganja im ispričala za otmicu i napastvovanje. Policija je sumnjičava, a kako ni posle detaljnog zdravstvenog pregleda nisu pronađeni nikakvi tragovi napada, čak i njen momak počinje da sumnja u njenu krajnje čudnu priču. Uprkos Aleksinim upornim tvrdnjama niko joj ne veruje, te doktorka i sama počinje da se pita nije li zaista pomerila pameću. Sve dok se ne pojavi sledeća žrtva.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga, Kosmos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter