Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Gospodar senki

Gospodar senki

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Donato Karizi


ISBN:

978-86-10-02105-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6848

Broj strana:

291

Težina:

580 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Postoji mesto na kojem svet svetlosti susreće svet tame. Tu se sve događa: u zemlji senki, gde je sve nepostojano, konfuzno, nesigurno. On je čuvar koji je postavljen da brani tu granicu. Zato što povremeno ponešto uspeva da prođe… Njegov zadatak je da ga vrati nazad.
Prošlo je pet vekova od kada je papa Lav X izdao tajanstvenu poslanicu po kojoj Večni grad ne sme ’nikada, nikada, nikada’ da ostane u mraku. Nezapamćena oluja obrušila se svom silinom na Rim. U haosu i panici koji su usledili, jedna senka, mračnija od svih, nečujno hoda gradom i seje smrt... i tragove. Tragove koje samo Markus, poslednji ispovednik, može da razume.

Međutim, on je izgubio svoje najvrednije oruđe: sećanje. Ne seća se ničega iz nekoliko poslednjih dana, a to ubici daje ogromnu prednost. Samo Sandra Vega može da pomogne Markusu. Ona jedina zna njegovu tajnu, i iako je previše propatila da bi se ponovo suočila sa zlom, nešto je vuče da se uključi u ovu istragu.
Ali suton je sve bliže, a mrak je granica iza koje ostaje samo ambis ništavila.

  • Originalni naziv: Il maestro delle ombre...
  • Prevodilac: Ljubeta Babović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Postoji mesto na kojem svet svetlosti susreće svet tame. Tu se sve događa: u zemlji senki, gde je sve nepostojano, konfuzno, nesigurno. On je čuvar koji je postavljen da brani tu granicu. Zato što povremeno ponešto uspeva da prođe… Njegov zadatak je da ga vrati nazad. Prošlo je pet vekova od kada je papa Lav X izdao tajanstvenu poslanicu po kojoj Večni grad ne sme ’nikada, nikada, nikada’ da ostane u mraku. Nezapamćena oluja obrušila se svom silinom na Rim. U haosu i panici koji su usledili, jedna senka, mračnija od svih, nečujno hoda gradom i seje smrt... i tragove. Tragove koje samo Markus, poslednji ispovednik, može da razume. Međutim, on je izgubio svoje najvrednije oruđe: sećanje. Ne seća se ničega iz nekoliko poslednjih dana, a to ubici daje ogromnu prednost. Samo Sandra Vega može da pomogne Markusu. Ona jedina zna njegovu tajnu, i iako je previše propatila da bi se ponovo suočila sa zlom, nešto je vuče da se uključi u ovu istragu. Ali suton je sve bliže, a mrak je granica iza koje ostaje samo ambis ništavila.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter