Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Fabrika lutaka

Fabrika lutaka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3339-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B3312

Broj strana:

369

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Britka, zastrašujuća, zanosno opčinjavajuća priča o ljubavi, umetnosti i izopačenosti čoveka čija se mračna opsesija nadvila nad sudbinom devojke koja teži ka tome da postane slikar.
London, 1850. godine. Ceo grad je zanesen prerafaelitima i njihovim muzama, čudnim stvorenjima i ljudskim nakazama, neskrivenim erotizmom u uštogljenom društvu. Podiže se paviljon Velike izložbe u Hajd parku. U svetini koja posmatra taj zadivljujući prizor, slučajno će se upoznati dvoje ljudi. Ajris, privlačna devojka koja želi da postane slikarka i Sajlas koji je sakupljač kurioziteta i u tu svrhu i taksidermista.

Devojka brzo zaboravlja taj trenutak, ali Sajlas koji se lako zanese svime što je neobično i lepo, ne može da smetne suma trenutak kada je ugledao Ajris.
Nedugo potom slikar Luis Frost zamoliće Ajris da mu pozira. Ona pristaje samo pod uslovom da je nauči da slika. Odjednom joj se čini kao da se njen svet širi više nego što se ikad usudila da pomisli. U zanosu oduševljenja neće primetiti kakvo zlo je vreba iz senki. Sajlasu je od onog slučajng susreta samo jedno na pameti – da se domogne Ajris, svog novog omiljenog predmeta obožavanja, a njegova opsesija svakog dana postaje sve mračnija i jača.
Ovaj napeti psihološki triler smešten u viktorijanski London s kraja devetnaestog veka oduševiće sve ljubitelje priča o Džeku Trboseku ili romana Alijenista.

  • Originalni naziv: The Doll Factory
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Britka, zastrašujuća, zanosno opčinjavajuća priča o ljubavi, umetnosti i izopačenosti čoveka čija se mračna opsesija nadvila nad sudbinom devojke koja teži ka tome da postane slikar. London, 1850. godine. Ceo grad je zanesen prerafaelitima i njihovim muzama, čudnim stvorenjima i ljudskim nakazama, neskrivenim erotizmom u uštogljenom društvu. Podiže se paviljon Velike izložbe u Hajd parku. U svetini koja posmatra taj zadivljujući prizor, slučajno će se upoznati dvoje ljudi. Ajris, privlačna devojka koja želi da postane slikarka i Sajlas koji je sakupljač kurioziteta i u tu svrhu i taksidermista. Devojka brzo zaboravlja taj trenutak, ali Sajlas koji se lako zanese svime što je neobično i lepo, ne može da smetne suma trenutak kada je ugledao Ajris. Nedugo potom slikar Luis Frost zamoliće Ajris da mu pozira. Ona pristaje samo pod uslovom da je nauči da slika. Odjednom joj se čini kao da se njen svet širi više nego što se ikad usudila da pomisli. U zanosu oduševljenja neće primetiti kakvo zlo je vreba iz senki. Sajlasu je od onog slučajng susreta samo jedno na pameti – da se domogne Ajris, svog novog omiljenog predmeta obožavanja, a njegova opsesija svakog dana postaje sve mračnija i jača. Ovaj napeti psihološki triler smešten u viktorijanski London s kraja devetnaestog veka oduševiće sve ljubitelje priča o Džeku Trboseku ili romana Alijenista.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter