Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Čovek od kestena

Čovek od kestena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-02988-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4224

Broj strana:

366

Težina:

332 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ako ste je našli, znači da je kasno.
On već dolazi po vas.

Sve je počelo jednog jutra u mirnom predgrađu Kopenhagena, kada je policija pronašla telo ubijene žene. Stanovnici su sada u strahu od nemilosrdnog ubice čiji je potpis lutka napravljena od šibica i dva kestena, koju ostavlja na svakom mestu zločina. Dok proučavaju tragove, forenzičari će doći do šokantnog otkrića: otisak prsta pripada devojčici koja je godinu dana pre toga nestala i koju su smatrali mrtvom.

Može li ubica da bude ključ rešenja starog zločina? I da li je sve samo slučajnost ili možda nešto mnogo uvrnutije? Vreme ističe, a ubica nastavlja krvavi pir. Da bi sačuvali nevine živote, detektivi moraju da prevaziđu međusobne razmirice i otkriju ko se krije iza ovih okrutnih ubistava. Jedno je sigurno, njegova misija nije gotova. I niko nije bezbedan.

  • Prevodilac: Aljoša Molnar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako ste je našli, znači da je kasno. On već dolazi po vas. Sve je počelo jednog jutra u mirnom predgrađu Kopenhagena, kada je policija pronašla telo ubijene žene. Stanovnici su sada u strahu od nemilosrdnog ubice čiji je potpis lutka napravljena od šibica i dva kestena, koju ostavlja na svakom mestu zločina. Dok proučavaju tragove, forenzičari će doći do šokantnog otkrića: otisak prsta pripada devojčici koja je godinu dana pre toga nestala i koju su smatrali mrtvom. Može li ubica da bude ključ rešenja starog zločina? I da li je sve samo slučajnost ili možda nešto mnogo uvrnutije? Vreme ističe, a ubica nastavlja krvavi pir. Da bi sačuvali nevine živote, detektivi moraju da prevaziđu međusobne razmirice i otkriju ko se krije iza ovih okrutnih ubistava. Jedno je sigurno, njegova misija nije gotova. I niko nije bezbedan.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter