Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

72 sata

72 sata

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3923-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5729

Broj strana:

480

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mislio je da je ona bezbedna, ali onda je prošlost pokucala na vrata.

Svetski bestseler – uzbudljiva priča u kojoj policijski inspektor i bivši policijski doušnik u trci s vremenom pokušavaju da spasu život jedinog preostalog svedoka zločina iz prošlosti.

Pet svećica na torti. Radost. Nestrpljenje. Iščekivanje. Zana nije mogla da pretpostavi da će tog dana biti izbrisane sudbine mnogih ljudi. Njena, takođe. Ona je samo želela da peva Danas nam je divan dan.

Kriminalistički inspektor Evert Grens pozvan je na uviđaj u jednom stokholmskom stanu. Jedna porodica, čini se nasumično odabrana, svirepo je ubijena. Preživela je samo petogodišnja devojčica koja je smeštena u program za zaštitu svedoka. Sedamnaest godina kasnije, osim inspektora Grensa, svi su zaboravili na slučaj. No, kada mu dojave da je neko provalio u stan u kojem se svojevremeno dogodio pokolj, odmah će posumnjati da se neko vratio da počisti tragove, da pronađe i ukloni jedinog preživelog svedoka.

Grensova potraga za Zanom ukrstiće se sa istragom Pita Hofmana, bivšeg policijskog doušnika čijoj porodici prete nekadašnji Hofmanovi poslodavci iz sveta podzemlja. Zajedno imaju sedamdeset dva sata da reše slučajeve i spasu nevine živote.

  • Prevodilac: Nikola Perišić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mislio je da je ona bezbedna, ali onda je prošlost pokucala na vrata. Svetski bestseler – uzbudljiva priča u kojoj policijski inspektor i bivši policijski doušnik u trci s vremenom pokušavaju da spasu život jedinog preostalog svedoka zločina iz prošlosti. Pet svećica na torti. Radost. Nestrpljenje. Iščekivanje. Zana nije mogla da pretpostavi da će tog dana biti izbrisane sudbine mnogih ljudi. Njena, takođe. Ona je samo želela da peva Danas nam je divan dan. Kriminalistički inspektor Evert Grens pozvan je na uviđaj u jednom stokholmskom stanu. Jedna porodica, čini se nasumično odabrana, svirepo je ubijena. Preživela je samo petogodišnja devojčica koja je smeštena u program za zaštitu svedoka. Sedamnaest godina kasnije, osim inspektora Grensa, svi su zaboravili na slučaj. No, kada mu dojave da je neko provalio u stan u kojem se svojevremeno dogodio pokolj, odmah će posumnjati da se neko vratio da počisti tragove, da pronađe i ukloni jedinog preživelog svedoka. Grensova potraga za Zanom ukrstiće se sa istragom Pita Hofmana, bivšeg policijskog doušnika čijoj porodici prete nekadašnji Hofmanovi poslodavci iz sveta podzemlja. Zajedno imaju sedamdeset dva sata da reše slučajeve i spasu nevine živote.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter