Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Vruće pantalone

Vruće pantalone

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-83591-32-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0138

Broj strana:

228

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Donekle sam, dok sam išla ulicom, bila skeptična u odnosu na svoj šešir, ali mi se kada sam ugledala ovu kreaciju, moj oreol od oko metar i po dugih pera ružičastog flaminga, vješto namještenih u tri jeftine perjane boje, iznenada učinio pomalo neuglednim. Pa, izgleda da ti baš uživaš, rekla sam Kurcoglavom, naginjući se pored njega da bih ponovo napunila čašu šampanjcem. Već sam iskapila prvu dok sam prešla pet koraka između kelnera na ulaznim vratima i stola sa pićem u uglu velike bijele sobe.
Da li si ga sam napravio? upitala sam ga, pažljivije zagledajući divno obojeni papir-maše. On se okrenuo i odmjerio me, prilično nepristojno, od glave do pete.
Da li znaš neko mjesto gdje ovo može da se kupi? Naravno da sam ga sam napravio.
Baš si pametnjaković. Ali, zašto?
Zato što dolazim na ovu zabavu svake godine. A to znači da sam za svaki Dan Australije u poslednjih dvanaest godina bio u ovoj sobi, noseći na glavi neki glupavi šešir. Uvijek sam se osjećao kao kurcoglavi, pa sam pomislio da bih ove godine mogao i da stvarno tako izgledam.
Oduševljeno sam klimnula glavom - ovo je bio razgovor kakav ja volim.
Znači, sledeći tvoju logiku, treba da pretpostavim da se onaj tip tamo što izgleda kao indijanski poglavica u stvari uvijek osjećao kao jedan od članova grupe Village people, pa je sada samo odlučio da to javno objavi?
I to jasno i glasno, dušo. A to je još jedan razlog zbog kojeg nosim veliku debelu karu na glavi. Zato što se na ovoj zabavi u stvari o tome jedino i radi.
O velikim debelim karama.

  • Originalni naziv: Pants of Fire
  • Prevodilac: Milica Simić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2002
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Donekle sam, dok sam išla ulicom, bila skeptična u odnosu na svoj šešir, ali mi se kada sam ugledala ovu kreaciju, moj oreol od oko metar i po dugih pera ružičastog flaminga, vješto namještenih u tri jeftine perjane boje, iznenada učinio pomalo neuglednim. Pa, izgleda da ti baš uživaš, rekla sam Kurcoglavom, naginjući se pored njega da bih ponovo napunila čašu šampanjcem. Već sam iskapila prvu dok sam prešla pet koraka između kelnera na ulaznim vratima i stola sa pićem u uglu velike bijele sobe. Da li si ga sam napravio? upitala sam ga, pažljivije zagledajući divno obojeni papir-maše. On se okrenuo i odmjerio me, prilično nepristojno, od glave do pete. Da li znaš neko mjesto gdje ovo može da se kupi? Naravno da sam ga sam napravio. Baš si pametnjaković. Ali, zašto? Zato što dolazim na ovu zabavu svake godine. A to znači da sam za svaki Dan Australije u poslednjih dvanaest godina bio u ovoj sobi, noseći na glavi neki glupavi šešir. Uvijek sam se osjećao kao kurcoglavi, pa sam pomislio da bih ove godine mogao i da stvarno tako izgledam. Oduševljeno sam klimnula glavom - ovo je bio razgovor kakav ja volim. Znači, sledeći tvoju logiku, treba da pretpostavim da se onaj tip tamo što izgleda kao indijanski poglavica u stvari uvijek osjećao kao jedan od članova grupe Village people, pa je sada samo odlučio da to javno objavi? I to jasno i glasno, dušo. A to je još jedan razlog zbog kojeg nosim veliku debelu karu na glavi. Zato što se na ovoj zabavi u stvari o tome jedino i radi. O velikim debelim karama.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter