Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Snežna trilogija 3 - Crna kao ebanovina

Snežna trilogija 3 - Crna kao ebanovina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sala Simuka


ISBN:

978-86-10-01617-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5101

Broj strana:

201

Težina:

325 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nastavak romana Crvena kao krv i Bela kao sneg.

U pripovestima, baš kao i u stvarnom životu, sve što je skriveno želi da bude nađeno. Ključ je čekao da bude ponovo dodirnut i da otvori kovčeg. Čekao je strpljivo, nepokretno i nemo. Njegov čas će uskoro kucnuti. Nakon uzbudljivog leta u Pragu, Lumiki Anderson vraća se u Finsku, u svoju prestižnu umetničku školu. Dobija glavnu ulogu u školskoj predstavi, savremenoj adaptaciji Snežane, i suočava se sa novim izazovom – Sampsa, mladić koji igra ulogu lovca, neodoljivo je privlači i budi u njoj dilemu o tome šta i koga zapravo želi.

I baš kada izgleda kao da se sve polako vraća na mesto, Lumiki počinje da dobija jezive ljubavne poruke, čiji sve zlokobniji prizvuk ne može da ignoriše. Kada tajanstveni progonitelj najavi ostvarenje svojih pretnji na premijeri predstave, Lumiki zna da mora da otkrije ko se krije iza maske i po svaku cenu spreči najgore. Ima li Lumiki bilo kakve šanse da sačuva svoje najmilije od neprijatelja čije je srce crno kao ebanovina?

  • Originalni naziv: Musta kuin eebenpuu
  • Prevodilac: Vladan Stojanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nastavak romana Crvena kao krv i Bela kao sneg. U pripovestima, baš kao i u stvarnom životu, sve što je skriveno želi da bude nađeno. Ključ je čekao da bude ponovo dodirnut i da otvori kovčeg. Čekao je strpljivo, nepokretno i nemo. Njegov čas će uskoro kucnuti. Nakon uzbudljivog leta u Pragu, Lumiki Anderson vraća se u Finsku, u svoju prestižnu umetničku školu. Dobija glavnu ulogu u školskoj predstavi, savremenoj adaptaciji Snežane, i suočava se sa novim izazovom – Sampsa, mladić koji igra ulogu lovca, neodoljivo je privlači i budi u njoj dilemu o tome šta i koga zapravo želi. I baš kada izgleda kao da se sve polako vraća na mesto, Lumiki počinje da dobija jezive ljubavne poruke, čiji sve zlokobniji prizvuk ne može da ignoriše. Kada tajanstveni progonitelj najavi ostvarenje svojih pretnji na premijeri predstave, Lumiki zna da mora da otkrije ko se krije iza maske i po svaku cenu spreči najgore. Ima li Lumiki bilo kakve šanse da sačuva svoje najmilije od neprijatelja čije je srce crno kao ebanovina?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter