Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Jedina

Jedina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kiera Cass


ISBN:

978-86-10-02150-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

nije u prodaji

Šifra:

M8265

Broj strana:

248

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
nije u prodaji

Kategorije:

Sadržaj:

Došlo je vreme da se kruniše kraljica.

Kraj takmičenja se približava, i pritisak nikada nije bio veći. Amerika, ljubavi moja, ti si sunčeva svetlost koja se prosipa kroz drveće. Ti si smeh koji se probija kroz tugu. Ti si povetarac u suviše toplom danu. Ti si bistrina usred haosa. Pretnje izvan zidina palate sve su opasnije, a raspoloženje kralja Klarksona sve surovije. Ti nisi svet, ali jesi sve što svet čini dobrim. Bez tebe bi moj život i dalje postojao, ali ništa više od toga. Amerika i Makson tek počinju da shvataju koliko će žestoko morati da se bore za budućnost koju žele, i da je za ljubav potrebno mnogo više vere nego što su do tog trenutka bili voljni da pokažu.

Rekla si da će jedno od nas, ako želimo da ovo uradimo kako valja, morati da pokaže veru i odvaži se da preskoci jaz. A onda tajne kreću da izlaze na videlo i ništa više neće biti isto. Mislim da sam otkrio koji kanjon moram da preskočim, i nadam se da ćeš me ti čekati sa druge strane. Tik-tak.

  • Originalni naziv: The One
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Došlo je vreme da se kruniše kraljica. Kraj takmičenja se približava, i pritisak nikada nije bio veći. Amerika, ljubavi moja, ti si sunčeva svetlost koja se prosipa kroz drveće. Ti si smeh koji se probija kroz tugu. Ti si povetarac u suviše toplom danu. Ti si bistrina usred haosa. Pretnje izvan zidina palate sve su opasnije, a raspoloženje kralja Klarksona sve surovije. Ti nisi svet, ali jesi sve što svet čini dobrim. Bez tebe bi moj život i dalje postojao, ali ništa više od toga. Amerika i Makson tek počinju da shvataju koliko će žestoko morati da se bore za budućnost koju žele, i da je za ljubav potrebno mnogo više vere nego što su do tog trenutka bili voljni da pokažu. Rekla si da će jedno od nas, ako želimo da ovo uradimo kako valja, morati da pokaže veru i odvaži se da preskoci jaz. A onda tajne kreću da izlaze na videlo i ništa više neće biti isto. Mislim da sam otkrio koji kanjon moram da preskočim, i nadam se da ćeš me ti čekati sa druge strane. Tik-tak.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter