Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Svetac

Svetac

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-2115-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5984

Broj strana:

424

Težina:

560 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

49,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Robert Bruce objedinjuje zemlju i učvršćuje odanost u ratu za škotsku neovisnost dok se njegova elitna skupina ratnika, Čuvari Visočja, bori za kralja, domovinu… i ljubav.

Magnus MacKay je savršen gorštak: žilav, ponosan, sposoban svladati svaki teren i nadjačati neprijatelje. Poznat kao „Svetac“ jer odbija razgovarati o ženama, kao i zbog svojega staloženog vodstva, Magnus krije bolnu istinu. Tihim ga ne drži njegova pobožnost, nego ljubavna rana toliko duboka da ne može podnijeti razgovor o njoj. Ali kad se žena koja ga je odbila zaruči za njegova prijatelja i člana Čuvara, Magnusa na kušnju stavlja bojni poklič ljubavi.

Divlja i nevina ljepotica Helen odabrala je obiteljsku dužnost ispred svoje želje za Magnusom. Sada bijes u njegovim očima odražava mučeničko kajanje u njezinu srcu. Ali, dok smrt proganja kralja i njegove Čuvare, Helen se odlučnošću žene zaklinje da će ispraviti svoje mladenačke pogreške.

Ipak, Magnus ima tajnu i čeličnu volju da ga više nikadm ne oslabi iskušenje – ili slomljeno srce. Ali dok im prijeti opasnost, spasiti ih ne može poljubac sveca, nego grešnika.

  • Originalni naziv: The Saint
  • Prevodilac: Josip Kovačević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Robert Bruce objedinjuje zemlju i učvršćuje odanost u ratu za škotsku neovisnost dok se njegova elitna skupina ratnika, Čuvari Visočja, bori za kralja, domovinu… i ljubav. Magnus MacKay je savršen gorštak: žilav, ponosan, sposoban svladati svaki teren i nadjačati neprijatelje. Poznat kao „Svetac“ jer odbija razgovarati o ženama, kao i zbog svojega staloženog vodstva, Magnus krije bolnu istinu. Tihim ga ne drži njegova pobožnost, nego ljubavna rana toliko duboka da ne može podnijeti razgovor o njoj. Ali kad se žena koja ga je odbila zaruči za njegova prijatelja i člana Čuvara, Magnusa na kušnju stavlja bojni poklič ljubavi. Divlja i nevina ljepotica Helen odabrala je obiteljsku dužnost ispred svoje želje za Magnusom. Sada bijes u njegovim očima odražava mučeničko kajanje u njezinu srcu. Ali, dok smrt proganja kralja i njegove Čuvare, Helen se odlučnošću žene zaklinje da će ispraviti svoje mladenačke pogreške. Ipak, Magnus ima tajnu i čeličnu volju da ga više nikadm ne oslabi iskušenje – ili slomljeno srce. Ali dok im prijeti opasnost, spasiti ih ne može poljubac sveca, nego grešnika.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter