Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Snješko

Snješko

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jo Nesbo


ISBN:

9789958304958

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5276

Broj strana:

428

Težina:

555 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Jedne noći, nakon što je pao prvi snijeg te godine, dječak po imenu Jonas probudio se i otkrio kako mu je nestala majka. Za njom je samo jedan trag: ružičasti šal koji joj je darovao za Božić, sad obavijen oko snješka koji se neobjašnjivo pojavio u njihovom dvorištu. Inspektor Harry Hole sumnja kako postoji veza između nestale žene i jednog sumnjivog pisma koje je dobio. Slučaj se zakomplicira kad se pojavi izvjestan obrazac: tokom proteklog desetljeća nestalo je jedanaest žena – sve na dan prvog snijega. Ali ovo je ubica koji stvara sopstvena pravila... i dok uvlači Harryja sve dublje u svoju mrežu zla, prekršit će ih samo da bi igru učinio zanimljivijom.

Uz sjajno osmišljene likove i krajnju napetost, međunarodno poznati pisac Jo Nesbø predstavlja svoj najjeziviji slučaj – onaj koji će natjerati Harryja Holea da ode do samih granica razuma.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedne noći, nakon što je pao prvi snijeg te godine, dječak po imenu Jonas probudio se i otkrio kako mu je nestala majka. Za njom je samo jedan trag: ružičasti šal koji joj je darovao za Božić, sad obavijen oko snješka koji se neobjašnjivo pojavio u njihovom dvorištu. Inspektor Harry Hole sumnja kako postoji veza između nestale žene i jednog sumnjivog pisma koje je dobio. Slučaj se zakomplicira kad se pojavi izvjestan obrazac: tokom proteklog desetljeća nestalo je jedanaest žena – sve na dan prvog snijega. Ali ovo je ubica koji stvara sopstvena pravila... i dok uvlači Harryja sve dublje u svoju mrežu zla, prekršit će ih samo da bi igru učinio zanimljivijom. Uz sjajno osmišljene likove i krajnju napetost, međunarodno poznati pisac Jo Nesbø predstavlja svoj najjeziviji slučaj – onaj koji će natjerati Harryja Holea da ode do samih granica razuma.

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter