Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Stotinu Tisuća Kraljevstava

Stotinu Tisuća Kraljevstava

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-7829-83-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7388

Broj strana:

340

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

BOGOVI I SMRTNICI. MOĆ I LJUBAV. SMRT I OSVETA. ONA ĆE NASLIJEDITI SVE.
Yeine Darr izgnanica je s barbarskog Sjevera i jedna od nasljednica prijestolja Stotinu Tisuća Kraljevstava.
U veličanstvenom, čarobnom gradu Nebo Yeine se zatječe usred nemilosrdne borbe za moćno prijestolje. Hoće li uspjeti preživjeti dvorske spletke i razotkriti mračne obiteljske tajne? I, još važnije, hoće li uspjeti preživjeti ljubav?
U svijetu u kojem ništa nije onakvo kakvim se na prvi pogled čini čak su i uloge bogova i smrtnika izmijenjene. Napeta priča razvijena na bogatom tkanju drukčijeg, neočekivanog svijeta otkriva koliko je opasno kad su ljubav i mržnja – i bogovi i smrtnici – neraskidivo povezani.
Ovaj roman, koji se služi formom epske fantastike kao polaznom točkom za promišljanje o pitanjima identiteta, obitelji, međuljudskih odnosa, ujedno je i poetična, dirljiva priča o ljubavi u svim njezinim oblicima. Na razmeđu mita i stvarnosti, ljubavi i osvete, nježnosti i moći, ljudsko i božansko isprepleću se na načine koje niste mogli ni zamisliti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

BOGOVI I SMRTNICI. MOĆ I LJUBAV. SMRT I OSVETA. ONA ĆE NASLIJEDITI SVE. Yeine Darr izgnanica je s barbarskog Sjevera i jedna od nasljednica prijestolja Stotinu Tisuća Kraljevstava. U veličanstvenom, čarobnom gradu Nebo Yeine se zatječe usred nemilosrdne borbe za moćno prijestolje. Hoće li uspjeti preživjeti dvorske spletke i razotkriti mračne obiteljske tajne? I, još važnije, hoće li uspjeti preživjeti ljubav? U svijetu u kojem ništa nije onakvo kakvim se na prvi pogled čini čak su i uloge bogova i smrtnika izmijenjene. Napeta priča razvijena na bogatom tkanju drukčijeg, neočekivanog svijeta otkriva koliko je opasno kad su ljubav i mržnja – i bogovi i smrtnici – neraskidivo povezani. Ovaj roman, koji se služi formom epske fantastike kao polaznom točkom za promišljanje o pitanjima identiteta, obitelji, međuljudskih odnosa, ujedno je i poetična, dirljiva priča o ljubavi u svim njezinim oblicima. Na razmeđu mita i stvarnosti, ljubavi i osvete, nježnosti i moći, ljudsko i božansko isprepleću se na načine koje niste mogli ni zamisliti.

Dodatne informacije

Izdavač Lumen
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter