Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Imperator - bogovi rata

Imperator - bogovi rata

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kon Igulden


ISBN:

86-7878-017-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1113

Broj strana:

320

Težina:

409 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Rat je na vidiku. Sukob između Pompeja, rimskog diktatora, i mladog generala koji je upravo okončao svoj trijumfalni pohod na Galiju i Britaniju, na vrhuncu je. Julije Cezar sa svojim generalima i svoje četiri legije veterana prešao je Rubikon i maršira prema Rimu. Ali borba protiv sopstvenog naroda neće biti laka. Međutim, kada u pratnji Bruta, Marka Antonija i Oktavijana Cezar pobjednički uđe u Rim, put uspjeha biće prepun izazova. Njegovi moćni govori pred Senatom i narodom učvrstiće njegovu ulogu, pravo komandovanja i neprikosnovenu vlast.

Međutim, njegova moć u prestonici ne odnosi se na ostatak Imperije. Legije u Španiji, Africi, Grčkoj i Maloj Aziji lojalne su Pompeju i rimskoj državi. Da li će prijatelji s kojima se tako dugo borio i dalje ostati uz njega? Kako će se Cezar suočiti sa iskušenjima koja čekaju velikog osvajača?

Bogovi rata je priča o ambiciji i odanosti, o prijateljstvu i moći, o ljubavi i ratu. Ova poznata istorijska saga epskih razmera odigrava se u Rimu, Grčkoj, Egiptu i Maloj Aziji, sa konačnim završetkom u Rimu, i tipičan je primer koliko veliki uspeh može da promjeni čak i najbolje ljude. Ovo je trijumfalni završetak sjajnog istorijskog serijala Imperator.

  • Prevodilac: Magdalena Reljić
  • Edicija: Imerator
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Rat je na vidiku. Sukob između Pompeja, rimskog diktatora, i mladog generala koji je upravo okončao svoj trijumfalni pohod na Galiju i Britaniju, na vrhuncu je. Julije Cezar sa svojim generalima i svoje četiri legije veterana prešao je Rubikon i maršira prema Rimu. Ali borba protiv sopstvenog naroda neće biti laka. Međutim, kada u pratnji Bruta, Marka Antonija i Oktavijana Cezar pobjednički uđe u Rim, put uspjeha biće prepun izazova. Njegovi moćni govori pred Senatom i narodom učvrstiće njegovu ulogu, pravo komandovanja i neprikosnovenu vlast. Međutim, njegova moć u prestonici ne odnosi se na ostatak Imperije. Legije u Španiji, Africi, Grčkoj i Maloj Aziji lojalne su Pompeju i rimskoj državi. Da li će prijatelji s kojima se tako dugo borio i dalje ostati uz njega? Kako će se Cezar suočiti sa iskušenjima koja čekaju velikog osvajača? Bogovi rata je priča o ambiciji i odanosti, o prijateljstvu i moći, o ljubavi i ratu. Ova poznata istorijska saga epskih razmera odigrava se u Rimu, Grčkoj, Egiptu i Maloj Aziji, sa konačnim završetkom u Rimu, i tipičan je primer koliko veliki uspeh može da promjeni čak i najbolje ljude. Ovo je trijumfalni završetak sjajnog istorijskog serijala Imperator.

Dodatne informacije

Izdavač Editor
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter