Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Dajmondhed

Dajmondhed

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-2246-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K8032

Broj strana:

431

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Patrik Robinson Dajmondhed Nakon što irački pobunjenici brutalno ubiju saborce američkog marinca Maka Bedforda novim, surovim antitenkovskim projektilom zvanim dajmondhed, Mak im se osveti tako što ubije u tom trenutku nenaoružane napadače, usljed čega završi pred vojnim sudom i biva izbačen iz vojske.

Da budu još gore, Mak potom saznaje da je projektile dajmondhed pobunjenicima nezakonito prodao francuski industrijalista i ozloglašeni političar, Anri Foš. Mak sluti da će Foš pobijediti u predizbornoj kampanji i postati sljedeći predsjednik Francuske, i strahuje da će njegov dolazak na čelo te države za posljedicu imati širenje međunarodnog terorizma.

Uz to, Mak ima teško bolesnog sina čiji život može da spasi jedino eksperimentalan i skup medicinski zahvat u inostranstvu. I zato Mak pristaje da pomogne u atentatu na Anrija Foša. Njegova nagrada je prilika da spasi sopstvenog sina i rodni grad.

Ali prije nego što Mak uspije da dopre do Foša, grupa prevrtljivih plaćenika upozori Francuza na pretnju i time umnogome oteža Makov samostalni pokušaj atentata. Može li Mak da pronađe i ubije francuskog tiranina? Ima li moć da povrati reputaciju pripadnika američkih Foka?

  • Originalni naziv: Diamondhead
  • Prevodilac: Nemanja Rabrenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Patrik Robinson Dajmondhed Nakon što irački pobunjenici brutalno ubiju saborce američkog marinca Maka Bedforda novim, surovim antitenkovskim projektilom zvanim dajmondhed, Mak im se osveti tako što ubije u tom trenutku nenaoružane napadače, usljed čega završi pred vojnim sudom i biva izbačen iz vojske. Da budu još gore, Mak potom saznaje da je projektile dajmondhed pobunjenicima nezakonito prodao francuski industrijalista i ozloglašeni političar, Anri Foš. Mak sluti da će Foš pobijediti u predizbornoj kampanji i postati sljedeći predsjednik Francuske, i strahuje da će njegov dolazak na čelo te države za posljedicu imati širenje međunarodnog terorizma. Uz to, Mak ima teško bolesnog sina čiji život može da spasi jedino eksperimentalan i skup medicinski zahvat u inostranstvu. I zato Mak pristaje da pomogne u atentatu na Anrija Foša. Njegova nagrada je prilika da spasi sopstvenog sina i rodni grad. Ali prije nego što Mak uspije da dopre do Foša, grupa prevrtljivih plaćenika upozori Francuza na pretnju i time umnogome oteža Makov samostalni pokušaj atentata. Može li Mak da pronađe i ubije francuskog tiranina? Ima li moć da povrati reputaciju pripadnika američkih Foka?

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter