Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Barutni rat

Barutni rat

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Naomi Novik


ISBN:

978-8677104351

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3258

Broj strana:

320

Težina:

423 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon sudbonosne avanture u Kini, kapetana Vila Lorensa iz Vazduhoplovnih snaga Njegovog veličanstva i njegovog izuzetnog zmaja Temerera iznenađuje misteriozni glasnik koji nosi hitna nova naređenja iz Britanije.

Od Otomanskog carstva su kupljena tri skupocjena jaja zmajeva, a Lorens i Temerer moraju skrenuti do Istanbula i sprovesti taj dragocjeni tovar u Englesku. Vrijeme je od ključnog značaja budući da jaja treba odneti kući prije nego što se izlegu.

Ali na svakom koraku, misiji prjeti propast.. zahvaljujući đavolskim mahinacijama kineskog zmaja Lijen, koja krivi Temerera za smrt svog gospodara i koja se zaklela da će postati Napoleonov saveznik i osvetiti se.

Onda, suočeni sa strašnom izdajom na neočekivanom mjestu, Lorens, Temerer i njihov odred moraju započeti odvažnu ofanzivu. Međutim, kakve šanse imaju protiv okupljenih sila Bonapartine neumolijve armije?

  • Originalni naziv: BLACK POWDER WAR
  • Prevodilac: Srđan Ajduković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon sudbonosne avanture u Kini, kapetana Vila Lorensa iz Vazduhoplovnih snaga Njegovog veličanstva i njegovog izuzetnog zmaja Temerera iznenađuje misteriozni glasnik koji nosi hitna nova naređenja iz Britanije. Od Otomanskog carstva su kupljena tri skupocjena jaja zmajeva, a Lorens i Temerer moraju skrenuti do Istanbula i sprovesti taj dragocjeni tovar u Englesku. Vrijeme je od ključnog značaja budući da jaja treba odneti kući prije nego što se izlegu. Ali na svakom koraku, misiji prjeti propast.. zahvaljujući đavolskim mahinacijama kineskog zmaja Lijen, koja krivi Temerera za smrt svog gospodara i koja se zaklela da će postati Napoleonov saveznik i osvetiti se. Onda, suočeni sa strašnom izdajom na neočekivanom mjestu, Lorens, Temerer i njihov odred moraju započeti odvažnu ofanzivu. Međutim, kakve šanse imaju protiv okupljenih sila Bonapartine neumolijve armije?

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter