Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Priča o jednoj porodici

Priča o jednoj porodici

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-02908-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4179

Broj strana:

270

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U lavirintu uskih uličica popločanih belim kamenom, razdragana deca se jure dok ih opijaju mirisi sveže opranog veša i arome vrelog sosa od paradajza. Jedna od njih je i Marija, devojčica tamne puti i buntovne naravi. Za njom trče i njena dva brata, bezbrižno se osmehuju i uživaju u igri sa drugarima. Među njima je i Mikele, uvek tu za nju, spremno čeka da je zaštiti.

Sasvim polako, neprimetno, njihovo prijateljstvo prerasta u iskrenu ljubav. Kada se suoči sa teškim gubitkom, Marija će morati da pronađe način da savlada zabranjena osećanja prema Mikeleu jer je seme mržnje zavadilo njihove porodice. Od tog trenutka sve će se promeniti, a život dobija novi, neočekivani tok.

U siromašnim kvartovima juga Italije u kojima se tradicija rađa i umire, a pravila i običaji vekovima oblikuju, može li čovek zaista preskočiti sve prepreke i ostvariti snove a da se nikada ne osvrne na prošlost?

  • Originalni naziv: Storia di una famiglia...
  • Prevodilac: Slađana Kuzeljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U lavirintu uskih uličica popločanih belim kamenom, razdragana deca se jure dok ih opijaju mirisi sveže opranog veša i arome vrelog sosa od paradajza. Jedna od njih je i Marija, devojčica tamne puti i buntovne naravi. Za njom trče i njena dva brata, bezbrižno se osmehuju i uživaju u igri sa drugarima. Među njima je i Mikele, uvek tu za nju, spremno čeka da je zaštiti. Sasvim polako, neprimetno, njihovo prijateljstvo prerasta u iskrenu ljubav. Kada se suoči sa teškim gubitkom, Marija će morati da pronađe način da savlada zabranjena osećanja prema Mikeleu jer je seme mržnje zavadilo njihove porodice. Od tog trenutka sve će se promeniti, a život dobija novi, neočekivani tok. U siromašnim kvartovima juga Italije u kojima se tradicija rađa i umire, a pravila i običaji vekovima oblikuju, može li čovek zaista preskočiti sve prepreke i ostvariti snove a da se nikada ne osvrne na prošlost?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter