Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Zvuci iz podmornice

Zvuci iz podmornice

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3272-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1492

Broj strana:

256

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka bestselera Spletkarenje sa sopstvenom dušom.

Još uvek mi se dešava da u naručju osetim Dunjino telo, namirišem dašak njenog parfema u vazduhu ili začujem u glavi njenu misao, i tada se nasmešim, već naviknut na neobjašnjivo prisustvo žene koju sam voleo. Ispravljam se – koju volim, iako više nije kraj mene...

Đorđe, matematičar po profesiji, ateista i zagovornik racionalizma, odrastao je u porodici opsednutoj intelektualnim prestižom u kojoj su se osećanja zaobilazila i umanjivala, a najčešće prećutkivala. Stupivši u brak iz ljubavi, on nesvesno ponavlja model ponašanja usvojen u roditeljskom domu, ne shvatajući da je i dalje suštinski odvojen od onih koji su mu najbliži.

Iznenadan tragičani događaj nagoni ga da preispita odnose prema supruzi Dunji i njenoj kćerki. Ponirući u prošlost, polako dolazi do zapanjujućih otkrića ne samo o sebi već i o ženi koja se, kako je to kasno shvatio, u braku gušila pod teretom neizrečenih i neispoljenih emocija, bezuspešno pokušavajući da ostvari duboku, istinsku komunikaciju sa njim.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka bestselera Spletkarenje sa sopstvenom dušom. Još uvek mi se dešava da u naručju osetim Dunjino telo, namirišem dašak njenog parfema u vazduhu ili začujem u glavi njenu misao, i tada se nasmešim, već naviknut na neobjašnjivo prisustvo žene koju sam voleo. Ispravljam se – koju volim, iako više nije kraj mene... Đorđe, matematičar po profesiji, ateista i zagovornik racionalizma, odrastao je u porodici opsednutoj intelektualnim prestižom u kojoj su se osećanja zaobilazila i umanjivala, a najčešće prećutkivala. Stupivši u brak iz ljubavi, on nesvesno ponavlja model ponašanja usvojen u roditeljskom domu, ne shvatajući da je i dalje suštinski odvojen od onih koji su mu najbliži. Iznenadan tragičani događaj nagoni ga da preispita odnose prema supruzi Dunji i njenoj kćerki. Ponirući u prošlost, polako dolazi do zapanjujućih otkrića ne samo o sebi već i o ženi koja se, kako je to kasno shvatio, u braku gušila pod teretom neizrečenih i neispoljenih emocija, bezuspešno pokušavajući da ostvari duboku, istinsku komunikaciju sa njim.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter