Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Želim te

Želim te

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7752-046-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3663

Broj strana:

410

Težina:

351 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nastavak romana Tri metra iznad neba.

Da li ću ikada uspjeti da se vratim tamo, gdje samo zaljubljeni žive, tri metra iznad neba ? Ostavili smo ga sa ovim pitanjem. A sada, poslije dvije godine u Njujorku, Step se vraća u Rim. Mnogo toga se promijenilo. Uvijek je tako kad se, nakon izvjesnog vremena, vratiš na neko mjesto. Zahvaljujući ocu, Step počinje da radi u svijetu televizije. Živi u stanu svog brata, ponovo se približava majci i, naravno, sreće sa starim prijateljima Budokanijevima.
Lukone, Skelo, Bardato, Balestri i svi ostali. Imaju ožiljke koje bol ostavlja iznutra, prije nego spolja, na koži. Buntovnici, ali svjesno buntovnici, i još važnije, nisu se promijenili. Ali, koliko se ona promijenila, njegova Babi? Da li vrijedi pokušati da oživiš jednu ljubavnu priču koja je bila tako lijepa i važna, ili je bolje zauvijek je zaključiti? Ionako je nemoguće povratiti staru magiju.

Vraćaju se Babi i Step, zajedno sa Paolom, Palinom, Danijelom, Rafaelom, Klaudijem… imena koja dobro poznajemo. I koja se sada vraćaju da se izmiješaju sa drugim, novim, svježim. Zato što igra života nikad ne prestaje. Ne može da prestane. A ljubav ima svoja pravila, prelijepa i uvijek drugačija od onog kako ste zamišljali.

  • Originalni naziv: Ho voglia di te
  • Prevodilac: Biljana Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nastavak romana Tri metra iznad neba. Da li ću ikada uspjeti da se vratim tamo, gdje samo zaljubljeni žive, tri metra iznad neba ? Ostavili smo ga sa ovim pitanjem. A sada, poslije dvije godine u Njujorku, Step se vraća u Rim. Mnogo toga se promijenilo. Uvijek je tako kad se, nakon izvjesnog vremena, vratiš na neko mjesto. Zahvaljujući ocu, Step počinje da radi u svijetu televizije. Živi u stanu svog brata, ponovo se približava majci i, naravno, sreće sa starim prijateljima Budokanijevima. Lukone, Skelo, Bardato, Balestri i svi ostali. Imaju ožiljke koje bol ostavlja iznutra, prije nego spolja, na koži. Buntovnici, ali svjesno buntovnici, i još važnije, nisu se promijenili. Ali, koliko se ona promijenila, njegova Babi? Da li vrijedi pokušati da oživiš jednu ljubavnu priču koja je bila tako lijepa i važna, ili je bolje zauvijek je zaključiti? Ionako je nemoguće povratiti staru magiju. Vraćaju se Babi i Step, zajedno sa Paolom, Palinom, Danijelom, Rafaelom, Klaudijem… imena koja dobro poznajemo. I koja se sada vraćaju da se izmiješaju sa drugim, novim, svježim. Zato što igra života nikad ne prestaje. Ne može da prestane. A ljubav ima svoja pravila, prelijepa i uvijek drugačija od onog kako ste zamišljali.

Dodatne informacije

Izdavač Okean
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter