Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Voli svoj život

Voli svoj život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sofi Kinsela


ISBN:

978-86-521-4021-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5960

Broj strana:

360

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Volim te… ali šta ako ne mogu da volim tvoj život?

Avi je već dosta upoznavanja preko interneta. Uostalom, oduvek je verovala sopstvenim instinktima više nego nekakvom algoritmu i sad želi da se odmori od svega toga. Zato je ljubav poslednje o čemu želi da razmišlja kada se prijavi za anonimni kurs književnosti u božanstvenoj Italiji, na kojem polaznici među sobom gotovo i ne razgovaraju.

Sve dok ne upozna zgodnog neznanca… O kojem zna samo da je duhovit, saosećajan i – uskoro saznaje – sjajan u krevetu. On je podjednako opčinjen njome i posle burnog, strasnog početka veze, oni se zavetuju na ljubav iako jedno drugom još ne znaju ni pravo ime.

Međutim, po povratku kući sledi suočavanje sa stvarnošću. Jedno drugom zameraju zbog uvrnutih osobenosti i nepodnošljivih navika, a tu su i članovi njegove ekscentrične porodice koji imaju običaj da nagi sede u sauni i njen neposlušni pas koji cepa njegove košulje na komadiće. Jedna katastrofa sustiže drugu i čini se da, mada se vole, nijedno od njih ne može da podnese život onog drugog. Mogu li prevazići svoje razlike i stvoriti jedan, zajednički život?

  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Volim te… ali šta ako ne mogu da volim tvoj život? Avi je već dosta upoznavanja preko interneta. Uostalom, oduvek je verovala sopstvenim instinktima više nego nekakvom algoritmu i sad želi da se odmori od svega toga. Zato je ljubav poslednje o čemu želi da razmišlja kada se prijavi za anonimni kurs književnosti u božanstvenoj Italiji, na kojem polaznici među sobom gotovo i ne razgovaraju. Sve dok ne upozna zgodnog neznanca… O kojem zna samo da je duhovit, saosećajan i – uskoro saznaje – sjajan u krevetu. On je podjednako opčinjen njome i posle burnog, strasnog početka veze, oni se zavetuju na ljubav iako jedno drugom još ne znaju ni pravo ime. Međutim, po povratku kući sledi suočavanje sa stvarnošću. Jedno drugom zameraju zbog uvrnutih osobenosti i nepodnošljivih navika, a tu su i članovi njegove ekscentrične porodice koji imaju običaj da nagi sede u sauni i njen neposlušni pas koji cepa njegove košulje na komadiće. Jedna katastrofa sustiže drugu i čini se da, mada se vole, nijedno od njih ne može da podnese život onog drugog. Mogu li prevazići svoje razlike i stvoriti jedan, zajednički život?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter