Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Vojvoda je samo njen

Vojvoda je samo njen

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03608-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B6231

Broj strana:

304

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Leopold Dotri, ozloglašeni vojvoda od Vilijersa, mora da se oženi brzo i to ženom plemenitog porekla – ali, avaj, njegov je izbor skroman. Kćerka vojvode od Montagjua, Elenor, izvanredno je lepa i vanserijski inteligentna, i Vilijers će se veriti sa njom bez daljeg odlaganja.

Naposletku, nijedna druga žena ne ispunjava njegove prohteve. Lizet, prostodušna kćerka vojvode od Gilnera, ne mari ni za odeću ni za dekor. Verena je za drugog čoveka i nimalo je ne interesuju ni status ni titula. Većina misli da je Lizet luda - a Vilijers je sklon da se sa tim složi.

Razapet između logike i strasti, između svog uma i svojih snova, Vilijers će se naći na samoj ivici neprikladnosti. I tek kada bude branio čast žene koju voli, shvatiće da najveća opasnost ne leži u dvoboju, već u njegovom krevetu i srcu.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Leopold Dotri, ozloglašeni vojvoda od Vilijersa, mora da se oženi brzo i to ženom plemenitog porekla – ali, avaj, njegov je izbor skroman. Kćerka vojvode od Montagjua, Elenor, izvanredno je lepa i vanserijski inteligentna, i Vilijers će se veriti sa njom bez daljeg odlaganja. Naposletku, nijedna druga žena ne ispunjava njegove prohteve. Lizet, prostodušna kćerka vojvode od Gilnera, ne mari ni za odeću ni za dekor. Verena je za drugog čoveka i nimalo je ne interesuju ni status ni titula. Većina misli da je Lizet luda - a Vilijers je sklon da se sa tim složi. Razapet između logike i strasti, između svog uma i svojih snova, Vilijers će se naći na samoj ivici neprikladnosti. I tek kada bude branio čast žene koju voli, shvatiće da najveća opasnost ne leži u dvoboju, već u njegovom krevetu i srcu.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter