Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Vjenčanje

Vjenčanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Julie Garwood


ISBN:

9789531423205

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B4512

Broj strana:

448

Težina:

387 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Roman Vjenčanje nezaboravna je ljubavna priča puna strasti i uzbudljivih intriga iz pera nenadmašne Julie Garwood.

Putujući iz Engleske u Škotsku kako bi se udala za muškarca kojeg joj je njezin otac odredio za supruga, Brenna, kći baruna Hayneswortha, bila je primorana pomiriti se s nesretnom sudbinom. No prije nego što je stigla na odredište, planove njezina oca pomrsio je neustrašivi Connor MacAlister, vatreni vođa škotskog klana i zakleti neprijatelj muškarca za kojeg se Brenna trebala udati.

Otevši mu nevjestu pred nosom, tek toliko da bi mu napakostio, uvjerio ju je da se mora vjenčati s njim. I to samo zato što ga je davnih dana, dok je još bila mala djevojčica, pitala hoće li se njome oženiti. No ma koliko u početku bila zatečena razvojem događaja, Brenna postupno otkriva da joj je sudbina ipak bila iznimno naklonjena podarivši joj za supruga naočitog, a ujedno hrabrog i plemenitog muškarca poput Connora.

  • Originalni naziv: The Wedinng
  • Prevodilac: Silvija Čolić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman Vjenčanje nezaboravna je ljubavna priča puna strasti i uzbudljivih intriga iz pera nenadmašne Julie Garwood. Putujući iz Engleske u Škotsku kako bi se udala za muškarca kojeg joj je njezin otac odredio za supruga, Brenna, kći baruna Hayneswortha, bila je primorana pomiriti se s nesretnom sudbinom. No prije nego što je stigla na odredište, planove njezina oca pomrsio je neustrašivi Connor MacAlister, vatreni vođa škotskog klana i zakleti neprijatelj muškarca za kojeg se Brenna trebala udati. Otevši mu nevjestu pred nosom, tek toliko da bi mu napakostio, uvjerio ju je da se mora vjenčati s njim. I to samo zato što ga je davnih dana, dok je još bila mala djevojčica, pitala hoće li se njome oženiti. No ma koliko u početku bila zatečena razvojem događaja, Brenna postupno otkriva da joj je sudbina ipak bila iznimno naklonjena podarivši joj za supruga naočitog, a ujedno hrabrog i plemenitog muškarca poput Connora.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter