Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Uzbudljiva vremena

Uzbudljiva vremena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Naoise Dolan


ISBN:

978-86-10-04219-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8570

Broj strana:

272

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kada reši da se iz Irske preseli u Hongkong, Ava nema nikakav precizan plan, niti zna šta može da očekuje. Uskoro će se naći zarobljena u situaciji kakvoj se baš i nije nadala: ima slabo plaćen posao koji ne podnosi (predaje engleski u školi za bogatu decu) i skup najam sobe u skromnom stanu koji deli sa potpunim strancima. Počinje da izlazi sa Džulijanom, mladim bankarom iz Engleske malo starijim od nje, sa mnogo novca i sjajnim izgledima za karijeru u top-menadžmentu. Kada je Džulijan pozove da se useli u njegov luksuzni stan, ona prihvata, ne zato što među njima postoje prava veza ili prava osećanja, nego zbog toga što i jednom i drugom tako odgovara, i zbog povremenog seksa. Sve to traje nekoliko meseci, dok Ava ne upozna Idit. Idit je, kao i Džulijan, uspešna poslovna devojka, i ona je, kao i Džulijan, fascinirana Avom, ciničnom i krhkom devojkom. Ipak, za razliku od Džulijana, Idit sluša šta Ava priča i ne plaši se da pokaže svoja osećanja.

Ljubav, ironija, traganje za sopstvenim mestom u svetu, strah od otvaranja, veličanstvena sposobnost naracije i vrhunska elegancija stila samo su neki od elemenata koji ovu knjigu čine izvanrednom.

  • Originalni naziv: Exciting times
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada reši da se iz Irske preseli u Hongkong, Ava nema nikakav precizan plan, niti zna šta može da očekuje. Uskoro će se naći zarobljena u situaciji kakvoj se baš i nije nadala: ima slabo plaćen posao koji ne podnosi (predaje engleski u školi za bogatu decu) i skup najam sobe u skromnom stanu koji deli sa potpunim strancima. Počinje da izlazi sa Džulijanom, mladim bankarom iz Engleske malo starijim od nje, sa mnogo novca i sjajnim izgledima za karijeru u top-menadžmentu. Kada je Džulijan pozove da se useli u njegov luksuzni stan, ona prihvata, ne zato što među njima postoje prava veza ili prava osećanja, nego zbog toga što i jednom i drugom tako odgovara, i zbog povremenog seksa. Sve to traje nekoliko meseci, dok Ava ne upozna Idit. Idit je, kao i Džulijan, uspešna poslovna devojka, i ona je, kao i Džulijan, fascinirana Avom, ciničnom i krhkom devojkom. Ipak, za razliku od Džulijana, Idit sluša šta Ava priča i ne plaši se da pokaže svoja osećanja. Ljubav, ironija, traganje za sopstvenim mestom u svetu, strah od otvaranja, veličanstvena sposobnost naracije i vrhunska elegancija stila samo su neki od elemenata koji ovu knjigu čine izvanrednom.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter