Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Tama u očima

Tama u očima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-10-02202-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8450

Broj strana:

360

Težina:

340 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Moćna priča o važnosti porodičnih veza, uz obaveznu vrelu dozu romanse i misterije.

Bodin Longbou nije teško da ustaje u cik zore, ima veliku porodicu i voli svoj posao na porodičnom imanju u Montani, ali ona jednostavno nikada nema dovoljno vremena za sve - pogotovo za privatan život i drage ljude. Sve dok se jednog dana ne pojavi Kalen Skiner, njena simpatija iz tinejdžerskih dana, koji će možda biti razlog da Bodin nađe mesta za ljubav u svom zgusnutom rasporedu.

Bezbrižna svakodnevica uskoro će biti uzburkana otkrićem beživotnog tela devojke zaposlene na ranču, a Kalen će biti glavni osumnjičeni. Međutim, ovo ubistvo će otvoriti stare rane i podsetiti Bodininu porodicu na nekog koga su davno izgubili: pre dvadeset pet godina, Bodinina tetka Alis je nestala i više nikada nisu čuli ništa o njoj.

Može li nova tragedija da se poveže sa Alisinim misterioznim nestankom? Kako događaji poprimaju dramatičan obrt, Bodin i Kalen moraju da požure da otkriju istinu - pre nego što se tama spusti na njihovu zajedničku budućnost.

  • Originalni naziv: Come Sundown
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Moćna priča o važnosti porodičnih veza, uz obaveznu vrelu dozu romanse i misterije. Bodin Longbou nije teško da ustaje u cik zore, ima veliku porodicu i voli svoj posao na porodičnom imanju u Montani, ali ona jednostavno nikada nema dovoljno vremena za sve - pogotovo za privatan život i drage ljude. Sve dok se jednog dana ne pojavi Kalen Skiner, njena simpatija iz tinejdžerskih dana, koji će možda biti razlog da Bodin nađe mesta za ljubav u svom zgusnutom rasporedu. Bezbrižna svakodnevica uskoro će biti uzburkana otkrićem beživotnog tela devojke zaposlene na ranču, a Kalen će biti glavni osumnjičeni. Međutim, ovo ubistvo će otvoriti stare rane i podsetiti Bodininu porodicu na nekog koga su davno izgubili: pre dvadeset pet godina, Bodinina tetka Alis je nestala i više nikada nisu čuli ništa o njoj. Može li nova tragedija da se poveže sa Alisinim misterioznim nestankom? Kako događaji poprimaju dramatičan obrt, Bodin i Kalen moraju da požure da otkriju istinu - pre nego što se tama spusti na njihovu zajedničku budućnost.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter