Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Tajanstvena žena

Tajanstvena žena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Quick


ISBN:

978-953-218-583-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M7618

Broj strana:

362

Težina:

398 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Drugi roman Amande Quick o Damama iz Lantern Streeta govori o zločinu, strasti i paranormalnim tajnama viktorijanskog Londona.

Ispod neugledne sive suknje gospođice Beatrice Lockwood čeka spremam pištolj, jer je Beatrice profesionalna družbenica na tajnom zadatku - i s tajanstvenom prošlošću - stoga mora u svakom trenutku biti spremna na borbu za život ili smrt.
No ipak je nepripremljenu iznenadi muškarac opasna izgleda. Pomaže joj u rješavanju zločina ispred plesne dvorane i potom nestaje u mraku, ostavivši joj samo svoju posjetnicu. Zove se Joshua Gage i tvrdi da pozna njezine poslodavke.

Osim te činjenice, taj muškarac je potpuna zagonetka, sa štapom od ebanovine i čelika i hipnotički smirenim glasom... Joshua je tajni agent koji radi za Krunu i jednako je zaintrigiran. Osobno je zainteresiran za gospođicu Lockwood, osumnjičenu kradljivicu i ubojicu, kao i prevaranticu koja tvrdi da posjeduje parapsihološke moći.

Potraga za njom odvraća ga od nakane da se baci u more i potiče njegovu znatiželju,jer želi otkriti pravu Beatrice Lockwood, čiji duh nije toliko nježan kao njezino lice i tijelo. Doduše, u jedno je siguran: ta je crvenokosa ljepotica bila prisutna one noći kad je na Akademiji okultnoga ubijen Roland Fleming. Bila kriva ili ne, Beatrice ga po krvavom tragu vodi do ucjenjivača, hipnotičara i luđaka putem koji će ih oboje dovesti u kandže ubojice imenom Kostur...

  • Originalni naziv: A Perfect Stranger
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Drugi roman Amande Quick o Damama iz Lantern Streeta govori o zločinu, strasti i paranormalnim tajnama viktorijanskog Londona. Ispod neugledne sive suknje gospođice Beatrice Lockwood čeka spremam pištolj, jer je Beatrice profesionalna družbenica na tajnom zadatku - i s tajanstvenom prošlošću - stoga mora u svakom trenutku biti spremna na borbu za život ili smrt. No ipak je nepripremljenu iznenadi muškarac opasna izgleda. Pomaže joj u rješavanju zločina ispred plesne dvorane i potom nestaje u mraku, ostavivši joj samo svoju posjetnicu. Zove se Joshua Gage i tvrdi da pozna njezine poslodavke. Osim te činjenice, taj muškarac je potpuna zagonetka, sa štapom od ebanovine i čelika i hipnotički smirenim glasom... Joshua je tajni agent koji radi za Krunu i jednako je zaintrigiran. Osobno je zainteresiran za gospođicu Lockwood, osumnjičenu kradljivicu i ubojicu, kao i prevaranticu koja tvrdi da posjeduje parapsihološke moći. Potraga za njom odvraća ga od nakane da se baci u more i potiče njegovu znatiželju,jer želi otkriti pravu Beatrice Lockwood, čiji duh nije toliko nježan kao njezino lice i tijelo. Doduše, u jedno je siguran: ta je crvenokosa ljepotica bila prisutna one noći kad je na Akademiji okultnoga ubijen Roland Fleming. Bila kriva ili ne, Beatrice ga po krvavom tragu vodi do ucjenjivača, hipnotičara i luđaka putem koji će ih oboje dovesti u kandže ubojice imenom Kostur...

Dodatne informacije

Izdavač Leo commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter