Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Sada me poljubi

Sada me poljubi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-02562-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1642

Broj strana:

278

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kada osetimo pravu ljubav, jednostavno ne možemo da je ignorišemo. Pogodi nas pravo u srce i uzdrma nam čitav svet, i onda je prekasno: ni udaljenost u vremenu ili prostoru, ni prirodne nepogode ne mogu da je zaustave.
Leonardo je imao samo jednu veliku ljubav u životu. Zvala se Anđela i nestala je bez traga ubrzo po rođenju njihove ćerke Laure, pre sedamnaest godina. Od tada je imao mnogo veza, ali nijedna žena nije uspela da zauzme Anđelino mesto. Zbog toga traži ljubav u jednostavnim životnim zadovoljstvima: muzici, starim prijateljima, čak i u zahvalnosti klijenata čije automobile popravlja.


U jeku pubertetskih bubica, Laura se svakog dana sve više udaljava od oca i pokušava da shvati zašto ih je Anđela napustila.
Kada Leo konačno dopusti ćerki da ide sa društvom na Mikonos, ona će se vratiti kući drugačija, sa šokantnim otkrićem o majci. Ovo putovanje pomoći će joj da pronađe snagu u sebi i shvati šta znači ljubav. A Leo će naučiti da se nada nemogućem i da, samo ako dovoljno želimo, i najmanji čin ljubavi može da bude pravo čudo.

  • Originalni naziv: E allora baciami
  • Prevodilac: Marija Spasić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada osetimo pravu ljubav, jednostavno ne možemo da je ignorišemo. Pogodi nas pravo u srce i uzdrma nam čitav svet, i onda je prekasno: ni udaljenost u vremenu ili prostoru, ni prirodne nepogode ne mogu da je zaustave. Leonardo je imao samo jednu veliku ljubav u životu. Zvala se Anđela i nestala je bez traga ubrzo po rođenju njihove ćerke Laure, pre sedamnaest godina. Od tada je imao mnogo veza, ali nijedna žena nije uspela da zauzme Anđelino mesto. Zbog toga traži ljubav u jednostavnim životnim zadovoljstvima: muzici, starim prijateljima, čak i u zahvalnosti klijenata čije automobile popravlja. U jeku pubertetskih bubica, Laura se svakog dana sve više udaljava od oca i pokušava da shvati zašto ih je Anđela napustila. Kada Leo konačno dopusti ćerki da ide sa društvom na Mikonos, ona će se vratiti kući drugačija, sa šokantnim otkrićem o majci. Ovo putovanje pomoći će joj da pronađe snagu u sebi i shvati šta znači ljubav. A Leo će naučiti da se nada nemogućem i da, samo ako dovoljno želimo, i najmanji čin ljubavi može da bude pravo čudo.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter