Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Rivalke Versaja

Rivalke Versaja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03778-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0391

Broj strana:

330

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kroz priču o jednoj od najvećih lepotica svog vremena, kročite u svet francuskog kraljevskog dvorca u svoj njegovoj gordosti, pošasti i slavi.

Godina je 1730. Francuska je u miru i kralj Luj XV je naočit dvadesetogodišnji mladić koji mnogo obećava i raspolaže celokupnom moći sveta. U Parizu, na vašaru u Bulonjskoj šumi, jedna devojka susreće svoju sudbinu u obliku proročanstva i kreće na putovanje koje će je dovesti do visina koje je malo žena doseglo i baciti u dubine u koje se malo žena usudilo da zađe.

Godina je 1745. Mari An, najmlađe od ozloglašenih sestara Nel i kraljeve najdraže ljubavnice, više nema: mesto kraljeve miljenice je upražnjeno. Pomoću veza, sreće i malo spletkarenja, lepa Žana Antoaneta Poason prokrčiće sebi put do Versaja i kraljevog zagrljaja, a tu će i ostati skoro dvadeset godina i vladati Francuskom i kraljevim srcem.

  • Originalni naziv: The Rivals of Versailles...
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kroz priču o jednoj od najvećih lepotica svog vremena, kročite u svet francuskog kraljevskog dvorca u svoj njegovoj gordosti, pošasti i slavi. Godina je 1730. Francuska je u miru i kralj Luj XV je naočit dvadesetogodišnji mladić koji mnogo obećava i raspolaže celokupnom moći sveta. U Parizu, na vašaru u Bulonjskoj šumi, jedna devojka susreće svoju sudbinu u obliku proročanstva i kreće na putovanje koje će je dovesti do visina koje je malo žena doseglo i baciti u dubine u koje se malo žena usudilo da zađe. Godina je 1745. Mari An, najmlađe od ozloglašenih sestara Nel i kraljeve najdraže ljubavnice, više nema: mesto kraljeve miljenice je upražnjeno. Pomoću veza, sreće i malo spletkarenja, lepa Žana Antoaneta Poason prokrčiće sebi put do Versaja i kraljevog zagrljaja, a tu će i ostati skoro dvadeset godina i vladati Francuskom i kraljevim srcem.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter