Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Propušten poziv

Propušten poziv

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rouzi Volš


ISBN:

978-86-10-02259-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M1323

Broj strana:

271

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,20 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ako ste ikada čekale poziv koji nije stigao, ovo je knjiga za vas.

Upoznala je savršenog muškarca, provela sa njim sedam predivnih dana i ludo se zaljubila u njega. I on se ludo zaljubio u nju: nikada u životu nije bila toliko sigurna da je pronašla svoju srodnu dušu.
Zbog toga, kada on krene na odmor koji je isplanirao pre nego što su se upoznali i obeća da će je zvati još s aerodroma, ona nema razloga da sumnja u njega.
Ali on je ne zove. Prolaze minuti, sati, dani, nedelje.
Prijatelji joj govore da ga zaboravi, ali ona zna da nisu u pravu: sigurno se nešto dogodilo, mora da postoji neko objašnjenje za to što joj se ne javlja. Ne prestaje da ga traži i tako otvara vrata koja su dugo bila zatvorena: najzad otkriva da nije pogrešila i da je razlog za njegov nestanak jedino što nisu podelili jedno sa drugim.
Istina.

Izdavački fenomen godine preveden na više od 30 jezika. Dirljiva i nežna priča koja nas uči da je, na kraju, ljubav jedini lek za slomljeno srce.

  • Originalni naziv: The Man Who Didn"t Call...
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako ste ikada čekale poziv koji nije stigao, ovo je knjiga za vas. Upoznala je savršenog muškarca, provela sa njim sedam predivnih dana i ludo se zaljubila u njega. I on se ludo zaljubio u nju: nikada u životu nije bila toliko sigurna da je pronašla svoju srodnu dušu. Zbog toga, kada on krene na odmor koji je isplanirao pre nego što su se upoznali i obeća da će je zvati još s aerodroma, ona nema razloga da sumnja u njega. Ali on je ne zove. Prolaze minuti, sati, dani, nedelje. Prijatelji joj govore da ga zaboravi, ali ona zna da nisu u pravu: sigurno se nešto dogodilo, mora da postoji neko objašnjenje za to što joj se ne javlja. Ne prestaje da ga traži i tako otvara vrata koja su dugo bila zatvorena: najzad otkriva da nije pogrešila i da je razlog za njegov nestanak jedino što nisu podelili jedno sa drugim. Istina. Izdavački fenomen godine preveden na više od 30 jezika. Dirljiva i nežna priča koja nas uči da je, na kraju, ljubav jedini lek za slomljeno srce.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter