Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Ponoć u njenim rukama

Ponoć u njenim rukama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2660-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5836

Broj strana:

295

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Priča o ljubavi koja se odupire nasrtajima stvarnosti.

Žena je strah od završetka. Shvatam to u njenom zagrljaju, dok osećam latice njenih prstiju na svojim leđima…

Uoči svog trideset trećeg rođendana Ana će Miroslavu postaviti pitanje zbog kojeg će on provesti noć budan. Ležeći kraj nje, spremiće joj trideset tri poklona načinjena od fragmenata iz njihovih života, čijim tumačenjem nastoji da odgonetne ono što se godinama taložilo. Utonuo u preispitivanje, ispunjen strepnjom, pokušaće da sklopi sliku o zajedničkom životu u kojem je toliko toga ostalo prećutano. Zar pored sve svoje izvrsnosti i posvećenosti ne može da pruži ženi jedino za čime ona vapi? Imaju li smisla njihove žrtve i savesni postupci? Da li su potiskivanja nužnost ili izdajstvo veze?

Ponoć u njenim rukama uznemirujuća je priča o onome što ljubavnici prećutkuju i kad misle da su sasvim iskreni, o onome što uskraćuju jedno drugom i kad su uvereni da vole bez ostatka, o stvarnosti koja nagriza njihov unutrašnji svet čak i onda kad duboko veruju da njihovu ljubav ništa ne može da naruši.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Priča o ljubavi koja se odupire nasrtajima stvarnosti. Žena je strah od završetka. Shvatam to u njenom zagrljaju, dok osećam latice njenih prstiju na svojim leđima… Uoči svog trideset trećeg rođendana Ana će Miroslavu postaviti pitanje zbog kojeg će on provesti noć budan. Ležeći kraj nje, spremiće joj trideset tri poklona načinjena od fragmenata iz njihovih života, čijim tumačenjem nastoji da odgonetne ono što se godinama taložilo. Utonuo u preispitivanje, ispunjen strepnjom, pokušaće da sklopi sliku o zajedničkom životu u kojem je toliko toga ostalo prećutano. Zar pored sve svoje izvrsnosti i posvećenosti ne može da pruži ženi jedino za čime ona vapi? Imaju li smisla njihove žrtve i savesni postupci? Da li su potiskivanja nužnost ili izdajstvo veze? Ponoć u njenim rukama uznemirujuća je priča o onome što ljubavnici prećutkuju i kad misle da su sasvim iskreni, o onome što uskraćuju jedno drugom i kad su uvereni da vole bez ostatka, o stvarnosti koja nagriza njihov unutrašnji svet čak i onda kad duboko veruju da njihovu ljubav ništa ne može da naruši.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter