Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Pogodba

Pogodba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Elle Kennedy


ISBN:

978-953-8126-02-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B6127

Broj strana:

336

Težina:

470 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pogodba je prvi roman iz serijala Off-Campus Elle Kennedy

Sklopila je pogodbu s najpopularnijim frajerom na koledžu…
…no nije očekivala da će to biti tako opako dobro.

Hannah Wells napokon je pronašla nekoga tko je privlači. No iako je u svakom drugom životnom području vrlo sigurna u sebe, kad se radi o seksu i zavođenju njezino se samopouzdanje ruši zbog traumatičnih događaja iz prošlosti. Želi li privući pozornost svoje simpatije, morat će izaći iz svoje sigurne zone i natjerati ga da je opazi… čak i ako to znači da mora davati privatne instrukcije iritantnom, djetinjastom i umišljenom kapetanu hokejaškog tima u zamjenu za lažni spoj.

Garrett Graham ima samo jedan cilj: igrati profesionalni hokej nakon što diplomira. No sav njegov dosadašnji trud i naporan rad mogao bi biti uzaludan ne uspije li popraviti prosjek ocjena. Spreman je na sve da bi to postigao, pa i pomoći zajedljivoj brineti učiniti drugog tipa ljubomornim. No nakon jednog neočekivanog poljupca, a zatim i najvatrenijeg seksa koji su oboje iskusili, Garrett vrlo brzo shvati kako više ne može samo glumiti. Sad mu još preostaje uvjeriti Hannu da je ON taj koga ona zapravo želi.

  • Prevodilac: Tereza Milić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Pogodba je prvi roman iz serijala Off-Campus Elle Kennedy Sklopila je pogodbu s najpopularnijim frajerom na koledžu… …no nije očekivala da će to biti tako opako dobro. ​ Hannah Wells napokon je pronašla nekoga tko je privlači. No iako je u svakom drugom životnom području vrlo sigurna u sebe, kad se radi o seksu i zavođenju njezino se samopouzdanje ruši zbog traumatičnih događaja iz prošlosti. Želi li privući pozornost svoje simpatije, morat će izaći iz svoje sigurne zone i natjerati ga da je opazi… čak i ako to znači da mora davati privatne instrukcije iritantnom, djetinjastom i umišljenom kapetanu hokejaškog tima u zamjenu za lažni spoj. Garrett Graham ima samo jedan cilj: igrati profesionalni hokej nakon što diplomira. No sav njegov dosadašnji trud i naporan rad mogao bi biti uzaludan ne uspije li popraviti prosjek ocjena. Spreman je na sve da bi to postigao, pa i pomoći zajedljivoj brineti učiniti drugog tipa ljubomornim. No nakon jednog neočekivanog poljupca, a zatim i najvatrenijeg seksa koji su oboje iskusili, Garrett vrlo brzo shvati kako više ne može samo glumiti. Sad mu još preostaje uvjeriti Hannu da je ON taj koga ona zapravo želi.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Neptun
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter