Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Papirna palata

Papirna palata

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4430-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B9410

Broj strana:

384

Težina:

362 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,90 KM
na stanju

Razlog preporuke:

Bestseler #1 New York Timesa

Kategorije:

Sadržaj:

estseler #1 New York Timesa.

Izbor kniževnog kluba Riz Viderspun.

Priča o tajnama, ljubavi i lažima zbog kojih jedna žena mora u jednom danu da donese presudnu odluku, na koju se spremala decenijama.

El, pedesetogodišnja srećno udata majka troje dece, budi se u Papirnoj palati – porodičnom letnjikovcu u koji je dolazila svakog leta. Međutim, ovo jutro je drugačije: prošle noći El i njen najstariji prijatelj Džonas iskrali su se u mrak na zadnja vrata i prvi put vodili ljubav dok su njihovi supružnici sve vreme čavrljali u kući. Sada, tokom dvadeset četiri časa, El će morati da bira između života koji je stvorila sa svojim suprugom Piterom, i života sa svojom ljubavlju iz detinjstva Džonasom, koji je mogla imati samo da jedan tragični događaj nije zanavek promenio njihove sudbine.

Dok autorka oslikava životna iskustva koja su El dovela do sudbonosnog trenutka, svedočimo njenoj konačnoj odluci. Nežna ali i potresna, Papirna palata razmatra tenzije između žudnje i dostojanstva, posledica zlostavljanja, kao i porodične zločine i prestupe.

  • Prevodilac: Ivan Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

estseler #1 New York Timesa. Izbor kniževnog kluba Riz Viderspun. Priča o tajnama, ljubavi i lažima zbog kojih jedna žena mora u jednom danu da donese presudnu odluku, na koju se spremala decenijama. El, pedesetogodišnja srećno udata majka troje dece, budi se u Papirnoj palati – porodičnom letnjikovcu u koji je dolazila svakog leta. Međutim, ovo jutro je drugačije: prošle noći El i njen najstariji prijatelj Džonas iskrali su se u mrak na zadnja vrata i prvi put vodili ljubav dok su njihovi supružnici sve vreme čavrljali u kući. Sada, tokom dvadeset četiri časa, El će morati da bira između života koji je stvorila sa svojim suprugom Piterom, i života sa svojom ljubavlju iz detinjstva Džonasom, koji je mogla imati samo da jedan tragični događaj nije zanavek promenio njihove sudbine. Dok autorka oslikava životna iskustva koja su El dovela do sudbonosnog trenutka, svedočimo njenoj konačnoj odluci. Nežna ali i potresna, Papirna palata razmatra tenzije između žudnje i dostojanstva, posledica zlostavljanja, kao i porodične zločine i prestupe.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Bestseler #1 New York Timesa

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter