Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Oteta lepota

Oteta lepota

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kejt Mičel


ISBN:

978-86-521-4470-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9416

Broj strana:

216

Težina:

251 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,60 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Knjiga o nadi, toplini ljubavi i veri u bolje sutra

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga o nadi, toplini ljubavi i veri u bolje sutra.

Veronika, mlada i talentovana umetnica, čitav život provela je u siromaštvu uz oca alkoholičara i bolešljivu majku koja nije imala snage da mu se suprotstavi. Devojka je izlaz iz ove mračne atmosfere pronašla u slikarstvu, u bojama i oblicima koje je briljantno prenosila na platno, i pored protivljenja roditelja.

Zbog očevog kockanja i neprestanog opijanja, uz sve bolesniju majku, darovita devojka jedva preživljava. Boreći se za egzistenciju, odlučuje da proda svoje slike, a nakon što upozna Mladena Babića, naočitog i harizmatičnog muškarca u kojeg će se zaljubiti, sve se dodatno komplikuje i događaji koji slede vode nas do ljubavne i porodične drame.

Može li Veronika da se oslobodi pečata patnje zbog odrastanja u disfunkcionalnoj porodici? Je li ljubav dovoljna da zaleči sve rane?

U ovom ljubavnom romanu, protkanom uverljivim i potresnim prizorima iz porodičnog života osetićete pravu snagu ženske odlučnosti i proživeti vrtlog emocija. I oni najskeptičniji teško će ostati ravnodušni pred zbivanjima koja će pratiti Veroniku u njenoj borbi protiv oluje prošlosti.
Od istog autora

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga o nadi, toplini ljubavi i veri u bolje sutra. Veronika, mlada i talentovana umetnica, čitav život provela je u siromaštvu uz oca alkoholičara i bolešljivu majku koja nije imala snage da mu se suprotstavi. Devojka je izlaz iz ove mračne atmosfere pronašla u slikarstvu, u bojama i oblicima koje je briljantno prenosila na platno, i pored protivljenja roditelja. Zbog očevog kockanja i neprestanog opijanja, uz sve bolesniju majku, darovita devojka jedva preživljava. Boreći se za egzistenciju, odlučuje da proda svoje slike, a nakon što upozna Mladena Babića, naočitog i harizmatičnog muškarca u kojeg će se zaljubiti, sve se dodatno komplikuje i događaji koji slede vode nas do ljubavne i porodične drame. Može li Veronika da se oslobodi pečata patnje zbog odrastanja u disfunkcionalnoj porodici? Je li ljubav dovoljna da zaleči sve rane? U ovom ljubavnom romanu, protkanom uverljivim i potresnim prizorima iz porodičnog života osetićete pravu snagu ženske odlučnosti i proživeti vrtlog emocija. I oni najskeptičniji teško će ostati ravnodušni pred zbivanjima koja će pratiti Veroniku u njenoj borbi protiv oluje prošlosti. Od istog autora

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Knjiga o nadi, toplini ljubavi i veri u bolje sutra

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter