Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Njegovo srce

Njegovo srce

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bler Holden


ISBN:

978-86-521-3578-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4639

Broj strana:

317

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nastavak hit romana Njegova devojka.

Tesa i Kol ne mogu jedno bez drugog, ali ne mogu ni da budu zajedno. Iako svi brinu kako razdvojenost utiče na njih, Tesa zna da je još opasnije da još jednom otvori srce za svog mangupa. Naravno, pod uslovom da to srce ikad zaceli. Međutim, Kol ne odustaje od pokušaja da dobije drugu šansu. Spreman je da kleči, preklinje i iskupljuje se do kraja života.

Koliko god bila u iskušenju da popusti, Tesa zna da to nije pametno. Pored toga, plaši se siline svojih osećanja jer zna da bi novo razočaranje moglo trajno da je uništi. Pa opet, sve češće se pita treba li ipak da veruje u izreku da ljubav pobeđuje sve.

Kao da ljubavni problemi nisu dovoljni, studentski život nije onakav kao što ga je zamišljala. Sve je novo, nepoznato i pomalo zastrašujuće. Tesa je ponovo nesigurna u sebe.

Kol je na većim iskušenima jer mora da sačuva Tesu ne samo od aveti prošlosti i grabljivica sadašnjosti već i od nje same.

  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nastavak hit romana Njegova devojka. Tesa i Kol ne mogu jedno bez drugog, ali ne mogu ni da budu zajedno. Iako svi brinu kako razdvojenost utiče na njih, Tesa zna da je još opasnije da još jednom otvori srce za svog mangupa. Naravno, pod uslovom da to srce ikad zaceli. Međutim, Kol ne odustaje od pokušaja da dobije drugu šansu. Spreman je da kleči, preklinje i iskupljuje se do kraja života. Koliko god bila u iskušenju da popusti, Tesa zna da to nije pametno. Pored toga, plaši se siline svojih osećanja jer zna da bi novo razočaranje moglo trajno da je uništi. Pa opet, sve češće se pita treba li ipak da veruje u izreku da ljubav pobeđuje sve. Kao da ljubavni problemi nisu dovoljni, studentski život nije onakav kao što ga je zamišljala. Sve je novo, nepoznato i pomalo zastrašujuće. Tesa je ponovo nesigurna u sebe. Kol je na većim iskušenima jer mora da sačuva Tesu ne samo od aveti prošlosti i grabljivica sadašnjosti već i od nje same.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter