Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Nakon poslednjeg plesa

Nakon poslednjeg plesa

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sarra Manning


ISBN:

978-86-521-2506-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5490

Broj strana:

440

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dvije žene. Dvije velike ljubavi. Jedna nezaboravna priča.

Stanica Kings kros, 1943. Rouz stiže u London nadajući se da će učmalost male sredine zamijeniti ljubavlju, glamurom i plesom sa vojnicima u Dugi na uglu, poznatoj plesnoj dvorani na Pikadiliju. Dok bombe budu padale, jedan pilot će joj slomiti srce, ali do kraja rata Rouz će izgubiti i mnogo više.

Las Vegas, današnjica. Prelijepa žena u vjenčanici ulazi u neugledan bar i pita prvog muškarca na kog nailazi da se oženi njom. Nepromišljeni Leo staviće burmu na Džejnin prst ne sluteći da njegova žena ne preza ni od čega kako bi dobila šta želi.

Kad Džejn bude upoznala Leovu baba-tetku Rouz, među njima neće biti simpatija. Ali s vremenom, hoće li zajedno uspjeti da se pomire s mračnim tajnama koje su ih progonile čitavog života?

Nakon posljednjeg plesa je nevjerovatna priča o dvjema ženama koje vrijeme razdvaja ali sudbina spaja, priča koja će vam vratiti vjeru u iskupljujuću moć neočekivane ljubavi.

Glamurozno i intrigantno... dvije ljubavne priče koje će vas zavesti od prve stranice. Fabulous

  • Originalni naziv: After the Last Dance
  • Prevodilac: Branislava Radević-Stojiljković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dvije žene. Dvije velike ljubavi. Jedna nezaboravna priča. Stanica Kings kros, 1943. Rouz stiže u London nadajući se da će učmalost male sredine zamijeniti ljubavlju, glamurom i plesom sa vojnicima u Dugi na uglu, poznatoj plesnoj dvorani na Pikadiliju. Dok bombe budu padale, jedan pilot će joj slomiti srce, ali do kraja rata Rouz će izgubiti i mnogo više. Las Vegas, današnjica. Prelijepa žena u vjenčanici ulazi u neugledan bar i pita prvog muškarca na kog nailazi da se oženi njom. Nepromišljeni Leo staviće burmu na Džejnin prst ne sluteći da njegova žena ne preza ni od čega kako bi dobila šta želi. Kad Džejn bude upoznala Leovu baba-tetku Rouz, među njima neće biti simpatija. Ali s vremenom, hoće li zajedno uspjeti da se pomire s mračnim tajnama koje su ih progonile čitavog života? Nakon posljednjeg plesa je nevjerovatna priča o dvjema ženama koje vrijeme razdvaja ali sudbina spaja, priča koja će vam vratiti vjeru u iskupljujuću moć neočekivane ljubavi. Glamurozno i intrigantno... dvije ljubavne priče koje će vas zavesti od prve stranice. Fabulous

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter