Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Mračnije - Mračnije iz Kristijanovog ugla!

Mračnije - Mračnije iz Kristijanovog ugla!

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: E L James


ISBN:

978-86-521-2901-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M7972

Broj strana:

568

Težina:

499 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pedeset nijansi - Mračnije iz Kristijanovog ugla!

Doživite strast Pedeset nijansi ispričanu rečima Kristijana Greja, doživite je kroz kovitlac njegovih osećanja, misli i snova.

E L Džejms se vraća u svet Pedeset nijansi s dubljim i mračnijim osvrtom na ljubavnu priču koja je očarala milione čitalaca širom sveta.

Njihova uzavrela senzualna veza završila se slomljenim srcem i optužbama, ali Kristijan Grej ne može da izbaci Anastaziju Stil iz glave. Rešen je da je ponovo osvoji, pokušava da suzbije svoje najmračnije želje i potrebu za potpunom kontrolom kao i da voli Anu pod njenim uslovima.

Ali još ga proganjaju užasi koje je doživeo u detinjstvu, a Anin podmukli šef Džek Hajd je očigledno želi za sebe. Može li doktor Flin, Kristijanov psihijatar i poverenik, da mu pomogne da se suoči sa svojim demonima? Ili će Elena, posesivna žena koja ga je zavela, i Lejla, bivša podređena koja ga patološki obožava, odvući Kristijana u prošlost?

A ako Kristijan i uspe ponovo da osvoji Anu, može li tako mračan čovek uopšte da se nada da će je zadržati?

  • Originalni naziv: Darker
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pedeset nijansi - Mračnije iz Kristijanovog ugla! Doživite strast Pedeset nijansi ispričanu rečima Kristijana Greja, doživite je kroz kovitlac njegovih osećanja, misli i snova. E L Džejms se vraća u svet Pedeset nijansi s dubljim i mračnijim osvrtom na ljubavnu priču koja je očarala milione čitalaca širom sveta. Njihova uzavrela senzualna veza završila se slomljenim srcem i optužbama, ali Kristijan Grej ne može da izbaci Anastaziju Stil iz glave. Rešen je da je ponovo osvoji, pokušava da suzbije svoje najmračnije želje i potrebu za potpunom kontrolom kao i da voli Anu pod njenim uslovima. Ali još ga proganjaju užasi koje je doživeo u detinjstvu, a Anin podmukli šef Džek Hajd je očigledno želi za sebe. Može li doktor Flin, Kristijanov psihijatar i poverenik, da mu pomogne da se suoči sa svojim demonima? Ili će Elena, posesivna žena koja ga je zavela, i Lejla, bivša podređena koja ga patološki obožava, odvući Kristijana u prošlost? A ako Kristijan i uspe ponovo da osvoji Anu, može li tako mračan čovek uopšte da se nada da će je zadržati?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter