Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Meksička gotika

Meksička gotika

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-04227-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B8578

Broj strana:

288

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Kuća na osami. Harizmatični aristokrata. Odvažna devojka koja želi da razotkrije zamršene tajne.

Kada dobije neobično pismo od svoje rođake koja je moli da je spase tajanstvene opasnosti, Noemi je jasno da nešto nije u redu. Zbog toga smesta odlazi u zabačenu seosku vilu u Meksiku, ne znajući šta je tamo čeka.

Noemi nije klasična heroina. Ona je glamurozna pripadnica visokog društva, a njene otmene haljine i savršeni crveni karmin primereniji su koktel-zabavama nego izigravanju detektiva-amatera. Ali ona je inteligentna i nepokolebljiva i ničega se ne plaši: ni muža svoje rođake, opasnog i zavodljivog Engleza, ni njegovog oca, stare glave porodice, naizgled očaranog svojom gošćom, a ni same vile, koja joj u snove ubacuje vizije krvi i zle kobi.

U sudaru snova i stvarnosti, ludila i zdravog razuma, davno zakopana prošlost ponovo će izroniti na površinu, a Noemi uskoro shvata da možda nikada neće moći da napusti ovu zagonetnu kuću.

  • Originalni naziv: Mexican gothic / Silvia...
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kuća na osami. Harizmatični aristokrata. Odvažna devojka koja želi da razotkrije zamršene tajne. Kada dobije neobično pismo od svoje rođake koja je moli da je spase tajanstvene opasnosti, Noemi je jasno da nešto nije u redu. Zbog toga smesta odlazi u zabačenu seosku vilu u Meksiku, ne znajući šta je tamo čeka. Noemi nije klasična heroina. Ona je glamurozna pripadnica visokog društva, a njene otmene haljine i savršeni crveni karmin primereniji su koktel-zabavama nego izigravanju detektiva-amatera. Ali ona je inteligentna i nepokolebljiva i ničega se ne plaši: ni muža svoje rođake, opasnog i zavodljivog Engleza, ni njegovog oca, stare glave porodice, naizgled očaranog svojom gošćom, a ni same vile, koja joj u snove ubacuje vizije krvi i zle kobi. U sudaru snova i stvarnosti, ludila i zdravog razuma, davno zakopana prošlost ponovo će izroniti na površinu, a Noemi uskoro shvata da možda nikada neće moći da napusti ovu zagonetnu kuću.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter