Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Mapa osećanja

Mapa osećanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ana Merino


ISBN:

9788663693517

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D1396

Broj strana:

160

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,20 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Valerija, mlada učiteljica koja održava tajnu vezu s Tomom, trideset godina starijim od nje, počinje da preispituje svoja osećanja i želi da dokuči smisao ljubavi. U gradu u kojem predaje, Lilijan nestaje bez vidljivog razloga dok se njen suprug nalazi na drugom kraju sveta. Greg, muškarac sklon očijukanju sa ženama, često posećuje obližnji noćni klub kako bi ugušio sopstveno nezadovoljstvo, sve dok jednog dana ne bude razotkriven na najgori mogući način.

Jedan od takvih trenutaka u životu male lokalne zajednice polako nas uvlači u svakodnevne tajne njenih stanovnika. Njihovi životi ne samo da se prepliću tokom više od dve decenije već će biti i uslovljeni magnetskom snagom osećanja, prevrtljivim slučajnostima ili poetskom pravdom koju nam ponekad donose najneočekivaniji događaji.

Mapa osećanja prati likove koji grade skrivene priče o mestima; mestima gde se prepliću odsutnosti i neobični događaji, gde se događaju neobjašnjivi zločini, gde koegzistiraju lične i porodične napetosti i gde samo želja za dobrim delima uspeva da ulije neophodnu nadu za nastavak života.

  • Prevodilac: Gordana Subotić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Valerija, mlada učiteljica koja održava tajnu vezu s Tomom, trideset godina starijim od nje, počinje da preispituje svoja osećanja i želi da dokuči smisao ljubavi. U gradu u kojem predaje, Lilijan nestaje bez vidljivog razloga dok se njen suprug nalazi na drugom kraju sveta. Greg, muškarac sklon očijukanju sa ženama, često posećuje obližnji noćni klub kako bi ugušio sopstveno nezadovoljstvo, sve dok jednog dana ne bude razotkriven na najgori mogući način. Jedan od takvih trenutaka u životu male lokalne zajednice polako nas uvlači u svakodnevne tajne njenih stanovnika. Njihovi životi ne samo da se prepliću tokom više od dve decenije već će biti i uslovljeni magnetskom snagom osećanja, prevrtljivim slučajnostima ili poetskom pravdom koju nam ponekad donose najneočekivaniji događaji. Mapa osećanja prati likove koji grade skrivene priče o mestima; mestima gde se prepliću odsutnosti i neobični događaji, gde se događaju neobjašnjivi zločini, gde koegzistiraju lične i porodične napetosti i gde samo želja za dobrim delima uspeva da ulije neophodnu nadu za nastavak života.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga, Kosmos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter