Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Ljubav

Ljubav

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Meri Balog


ISBN:

97886-6012-148-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6491

Broj strana:

245

Težina:

236 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Džordž Krab, vojvoda od Stenbruka, bio je čovek koji je otvorio svoj dom i srce ljudima koje je slomio rat i koji bi možda zauvek ostali u kandžama njegovih posledica bez vojvodine pomoći. Sada se radovao njihovoj sreći. Svi članovi Kluba ranjenih duša pronašli su svoje srodne duše, a većina ih je čekala i decu - svi osim njega. Oni su imali nekog, a on je bio sam. U besanim noćima počeo je da razmišlja kako bi možda brak i njemu doneo preko potrebni mir. Tada se setio Dore Debins, poznanice koja je na njega svojevremeno ostavila jak utisak. Odlučno i bez velike pripreme zakucao je na njena vrata…

Hoće li ga Dora prihvatiti, hoće li vojvoda uspeti da se oženi i živi srećno ili će duhovi iz prošlosti i duboko čuvana tajna upropastiti poslednju priliku za ljubav?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x180
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Džordž Krab, vojvoda od Stenbruka, bio je čovek koji je otvorio svoj dom i srce ljudima koje je slomio rat i koji bi možda zauvek ostali u kandžama njegovih posledica bez vojvodine pomoći. Sada se radovao njihovoj sreći. Svi članovi Kluba ranjenih duša pronašli su svoje srodne duše, a većina ih je čekala i decu - svi osim njega. Oni su imali nekog, a on je bio sam. U besanim noćima počeo je da razmišlja kako bi možda brak i njemu doneo preko potrebni mir. Tada se setio Dore Debins, poznanice koja je na njega svojevremeno ostavila jak utisak. Odlučno i bez velike pripreme zakucao je na njena vrata… Hoće li ga Dora prihvatiti, hoće li vojvoda uspeti da se oženi i živi srećno ili će duhovi iz prošlosti i duboko čuvana tajna upropastiti poslednju priliku za ljubav?

Dodatne informacije

Izdavač BDR Media
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter