Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Izgubljeni cvetovi Alis Hart

Izgubljeni cvetovi Alis Hart

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Holi Ringland


ISBN:

978-86-10-02334-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M1348

Broj strana:

296

Težina:

390 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Alis tek što je napunila devet godina, a njen se život zauvek promenio. Svet kakav je do tada poznavala, nestao je u trenu, i ostala je sama, bez ikoga na koga može da računa. Mora da napusti idiličnu porodičnu kuću na obali mora i pridruži se baki Džun, koju skoro da i ne poznaje. Ali baka će je naučiti da sluša cveće i otkrije njihov tajni jezik. Ti cvetovi će s vremenom postati reči, nežne poput latica i snažne poput korenja, način da izrazi osećanja: kišni ljiljan, znak dobra koje može da proistekne iz patnje, ili orhideja plava dama, simbol želja koje tinjaju u dnu srca. Ipak, prošlost će ponovo zakucati na vrata, a Alis će morati da se vrati na mesto na kojem je sve počelo kako bi otkrila istinu.

Ovo je priča o pričama - onima koje nasleđujemo, koje biramo da nas definišu i onima koje smo odlučili da sakrijemo. O pričama koje ćemo sami ispričati da bismo preživeli.

  • Originalni naziv: The Lost Flowers of Alice...
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Alis tek što je napunila devet godina, a njen se život zauvek promenio. Svet kakav je do tada poznavala, nestao je u trenu, i ostala je sama, bez ikoga na koga može da računa. Mora da napusti idiličnu porodičnu kuću na obali mora i pridruži se baki Džun, koju skoro da i ne poznaje. Ali baka će je naučiti da sluša cveće i otkrije njihov tajni jezik. Ti cvetovi će s vremenom postati reči, nežne poput latica i snažne poput korenja, način da izrazi osećanja: kišni ljiljan, znak dobra koje može da proistekne iz patnje, ili orhideja plava dama, simbol želja koje tinjaju u dnu srca. Ipak, prošlost će ponovo zakucati na vrata, a Alis će morati da se vrati na mesto na kojem je sve počelo kako bi otkrila istinu. Ovo je priča o pričama - onima koje nasleđujemo, koje biramo da nas definišu i onima koje smo odlučili da sakrijemo. O pričama koje ćemo sami ispričati da bismo preživeli.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter