Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Holanđanka

Holanđanka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ellen Keith


ISBN:

978-86-10-03234-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5315

Broj strana:

271

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Amsterdam, maj 1943. Dok lale cvetaju, nacističke trupe sve više stežu obruč oko grada. Poslednji trzaji holandskog pokreta otpora nestaju, a Marajke de Graf i njen muž uhapšeni su i deportovani u koncentracione logore u Nemačkoj. Marajke se našla pred teškim izazovom: mora da bira između spore smrti u radnom logoru ili šanse da preživi ako se pridruži logorskom bordelu.

Sa druge strane žice, SS oficir Karl Miler stiže u logor sa nadom da će ostvariti očeva očekivanja o ratnoj slavi. Međutim, suočen sa brutalnom rutinom nadležnih i svakodnevicom punom egzekucija i kazni, žudi za bekstvom. Tada upoznaje Marajke, a njihov susret promeniće im živote zauvek.
Na drugom kraju sveta, u Buenos Ajresu, Lučano Vagner našao se u vojnom zatočeništvu tokom argentinskog Prljavog rata. Pokušava da pronađe načine da pruži otpor iz zatvorske ćelije koju možda nikada neće napustiti, trudeći se da održi nadu o slobodi.
Od Holandije, preko Nemačke pa sve do Argentine, Holanđanka plete priče o tri sasvim različite osobe koje dele jednu tajnu.

  • Originalni naziv: The Dutch Wife
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Amsterdam, maj 1943. Dok lale cvetaju, nacističke trupe sve više stežu obruč oko grada. Poslednji trzaji holandskog pokreta otpora nestaju, a Marajke de Graf i njen muž uhapšeni su i deportovani u koncentracione logore u Nemačkoj. Marajke se našla pred teškim izazovom: mora da bira između spore smrti u radnom logoru ili šanse da preživi ako se pridruži logorskom bordelu. Sa druge strane žice, SS oficir Karl Miler stiže u logor sa nadom da će ostvariti očeva očekivanja o ratnoj slavi. Međutim, suočen sa brutalnom rutinom nadležnih i svakodnevicom punom egzekucija i kazni, žudi za bekstvom. Tada upoznaje Marajke, a njihov susret promeniće im živote zauvek. Na drugom kraju sveta, u Buenos Ajresu, Lučano Vagner našao se u vojnom zatočeništvu tokom argentinskog Prljavog rata. Pokušava da pronađe načine da pruži otpor iz zatvorske ćelije koju možda nikada neće napustiti, trudeći se da održi nadu o slobodi. Od Holandije, preko Nemačke pa sve do Argentine, Holanđanka plete priče o tri sasvim različite osobe koje dele jednu tajnu.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter