Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Devet žena, jedna haljina

Devet žena, jedna haljina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2699-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5842

Broj strana:

288

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Natali je prodavačica u Blumingdejlu koja sanjari o svom bivšem dečku, verenom samo dva meseca nakon što joj je slomio srce. Feliša je sedamnaest godina potajno zaljubljena u šefa i ima jedno veče da ga osvoji. Endi je privatna detektivka specijalizovana za skupljanje dokaza o preljubnicima, čemu ju je podučilo životno iskustvo, a novi slučaj će joj možda povratiti veru u pravu ljubav.

Za te tri žene kao i za još šest u blistavim sporednim ulogama - među kojima su i mlada manekenka tek stigla iz unutrašnjosti Alabame, holivudska diva koja se prvi put pojavljuje na Brodveju, nezaposlena štreberka sa Univerziteta Braun koja počinje da lažira čudesan život na društvenim medijima - sve će se upravo promeniti zahvaljujući haljini sezone: savršenoj crnoj haljinici koje svi žele da se dočepaju..

  • Prevodilac: Marko Mladenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Natali je prodavačica u Blumingdejlu koja sanjari o svom bivšem dečku, verenom samo dva meseca nakon što joj je slomio srce. Feliša je sedamnaest godina potajno zaljubljena u šefa i ima jedno veče da ga osvoji. Endi je privatna detektivka specijalizovana za skupljanje dokaza o preljubnicima, čemu ju je podučilo životno iskustvo, a novi slučaj će joj možda povratiti veru u pravu ljubav. Za te tri žene kao i za još šest u blistavim sporednim ulogama - među kojima su i mlada manekenka tek stigla iz unutrašnjosti Alabame, holivudska diva koja se prvi put pojavljuje na Brodveju, nezaposlena štreberka sa Univerziteta Braun koja počinje da lažira čudesan život na društvenim medijima - sve će se upravo promeniti zahvaljujući haljini sezone: savršenoj crnoj haljinici koje svi žele da se dočepaju..

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter