Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Čokoladni snovi

Čokoladni snovi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3297-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1517

Broj strana:

344

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Roman zaslađen čarolijom.

U svetu u kojem vas slane karamele nagone da govorite istinu, a čokoladni tartufi izazivaju osećaj čistog blaženstva, prava čarolija ove nežne priče krije se u ljubavi koju junaci imaju jedni za druge.

U gradiću od 1300 stanovnika, među prevojima Apalačkih planina, živi Penelopi Dolton, samohrana majka osmogodišnje devojčice i vlasnica Čokoladne kućice, u kojoj mušterije uslužuje najlepšim toplim čokoladama i kolačima. Ali omiljenost njene radnje ne počiva samo na divnim ukusima: u posebnim prilikama Penelopi uz pomoć jedinstvenog ormarića u čokoladu dodaje i trun čarolije. Treba li reći da su najtraženije čokolada korason, koja otkriva pravu ljubav, i čokolada prosvećenja, koja otkriva budućnost.

Penelopi muči samo to kako da ispuni najveću želju svoje ćerke Ele. Devojčica traži da joj obezbedi tatu. I to ne ma kakvog tatu, već želi da to bude Noa Gregori, koji se nedavno vratio u grad. Ela ne zna da je Noa godinama ranije slomio Penelopino srce i da je on njen biološki otac.

Odjednom ormarić počinje čudno da se ponaša i da daje neke predmete s kojima niko ne zna šta da radi. Penelopi kao da gubi vlast nad ono malo sudbine što je još u njenim rukama.

I dok se ona lomi da li da saopšti Noi tajnu koja ih, uprkos svemu, i dalje povezuje, Ela krišom započinje potragu koja će joj možda pomoći da ostvari svoje želje…

  • Prevodilac: Dubravka Srećković Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman zaslađen čarolijom. U svetu u kojem vas slane karamele nagone da govorite istinu, a čokoladni tartufi izazivaju osećaj čistog blaženstva, prava čarolija ove nežne priče krije se u ljubavi koju junaci imaju jedni za druge. U gradiću od 1300 stanovnika, među prevojima Apalačkih planina, živi Penelopi Dolton, samohrana majka osmogodišnje devojčice i vlasnica Čokoladne kućice, u kojoj mušterije uslužuje najlepšim toplim čokoladama i kolačima. Ali omiljenost njene radnje ne počiva samo na divnim ukusima: u posebnim prilikama Penelopi uz pomoć jedinstvenog ormarića u čokoladu dodaje i trun čarolije. Treba li reći da su najtraženije čokolada korason, koja otkriva pravu ljubav, i čokolada prosvećenja, koja otkriva budućnost. Penelopi muči samo to kako da ispuni najveću želju svoje ćerke Ele. Devojčica traži da joj obezbedi tatu. I to ne ma kakvog tatu, već želi da to bude Noa Gregori, koji se nedavno vratio u grad. Ela ne zna da je Noa godinama ranije slomio Penelopino srce i da je on njen biološki otac. Odjednom ormarić počinje čudno da se ponaša i da daje neke predmete s kojima niko ne zna šta da radi. Penelopi kao da gubi vlast nad ono malo sudbine što je još u njenim rukama. I dok se ona lomi da li da saopšti Noi tajnu koja ih, uprkos svemu, i dalje povezuje, Ela krišom započinje potragu koja će joj možda pomoći da ostvari svoje želje…

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter