Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Čekam te

Čekam te

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kejt Eberlen


ISBN:

978-86-521-2726-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5838

Broj strana:

474

Težina:

620 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Gasu i Tes suđeno je da budu zajedno. Samo što se još nisu propisno upoznali. A možda nikad i neće…

Danas je prvi dan ostatka tvog života, tako glasi poruka na tanjiru u kuhinji kod kuće, i Tes ne može da je izbaci iz misli čak ni dok je u Firenci, na poslednjem idiličnom letovanju pred polazak na fakultet. Njen život će se zauvek izmeniti - ali ne onako kako ona očekuje.

Gas i njegovi roditelji takođe su u Firenci. Njima se život već promenio, neočekivano i tragično. Gas pokušava da bude poslušan sin, ali žudi da se otrgne od njih i razotkrije kakav će čovek postati.

Na jedan dan, osamnaestogodišnjoj devojci i osamnaestogodišnjem mladiću staze će se ukrstiti, pre no što se oboje budu vratili u Englesku.

U narednih šesnaest godina, život i ljubav upućivaće im veoma različite izazove. Razdvojeni daljinom i sudbinom, njih dvoje nikako i nikad neće moći da se upoznaju kako treba… ili možda hoće?

  • Prevodilac: Dubravka Srećković Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Gasu i Tes suđeno je da budu zajedno. Samo što se još nisu propisno upoznali. A možda nikad i neće… Danas je prvi dan ostatka tvog života, tako glasi poruka na tanjiru u kuhinji kod kuće, i Tes ne može da je izbaci iz misli čak ni dok je u Firenci, na poslednjem idiličnom letovanju pred polazak na fakultet. Njen život će se zauvek izmeniti - ali ne onako kako ona očekuje. Gas i njegovi roditelji takođe su u Firenci. Njima se život već promenio, neočekivano i tragično. Gas pokušava da bude poslušan sin, ali žudi da se otrgne od njih i razotkrije kakav će čovek postati. Na jedan dan, osamnaestogodišnjoj devojci i osamnaestogodišnjem mladiću staze će se ukrstiti, pre no što se oboje budu vratili u Englesku. U narednih šesnaest godina, život i ljubav upućivaće im veoma različite izazove. Razdvojeni daljinom i sudbinom, njih dvoje nikako i nikad neće moći da se upoznaju kako treba… ili možda hoće?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter