Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Bridgerton 3 - Džentlmenska ponuda

Bridgerton 3 - Džentlmenska ponuda

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Julia Quinn


ISBN:

9789531429429

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8201

Broj strana:

372

Težina:

460 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Džentlmenska ponuda je još jedan roman iz serije o obitelji Bridgerton koji donosi predivnu ljubavnu priču inspiriranu bajkom o Pepeljugi.

Najtraženija pozivnica ove sezone zacijelo je pozivnica na krabuljni ples obitelji Bridgerton koji će se održati sljedećeg ponedjeljka. – Društveni bilten lady Whistledown, 31. svibnja 1815.

Nezakonita kći grofa od Penwooda, Sophie Beckett, nikad nije bila prihvaćena u pristojnom društvu. A od prerane smrti njezina oca, njezina joj je maćeha učinila život još težim, tjerajući je da radi kao neplaćena sluškinja. Sophie provodi dane u mukotrpnom radu sve dok jedne noći njezini prijatelji i kolege iz redova služinčadi ne skuju plan koji će joj omogućiti odlazak na krabuljni ples obitelj Birdgerton.

Tamo upoznaje svog princa iz bajke, zgodnog Benedicta Bridgertona i zaljubi se u njega preko ušiju. Benedict je jednako očaran, ali kad na satu otkuca ponoć, Sophie mora napustiti plesnu dvoranu, ostavivši samo svoju rukavicu u njegovoj ruci..

  • Originalni naziv: An Offer From A Gentleman...
  • Prevodilac: Zrink Budak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Džentlmenska ponuda je još jedan roman iz serije o obitelji Bridgerton koji donosi predivnu ljubavnu priču inspiriranu bajkom o Pepeljugi. Najtraženija pozivnica ove sezone zacijelo je pozivnica na krabuljni ples obitelji Bridgerton koji će se održati sljedećeg ponedjeljka. – Društveni bilten lady Whistledown, 31. svibnja 1815. Nezakonita kći grofa od Penwooda, Sophie Beckett, nikad nije bila prihvaćena u pristojnom društvu. A od prerane smrti njezina oca, njezina joj je maćeha učinila život još težim, tjerajući je da radi kao neplaćena sluškinja. Sophie provodi dane u mukotrpnom radu sve dok jedne noći njezini prijatelji i kolege iz redova služinčadi ne skuju plan koji će joj omogućiti odlazak na krabuljni ples obitelj Birdgerton. Tamo upoznaje svog princa iz bajke, zgodnog Benedicta Bridgertona i zaljubi se u njega preko ušiju. Benedict je jednako očaran, ali kad na satu otkuca ponoć, Sophie mora napustiti plesnu dvoranu, ostavivši samo svoju rukavicu u njegovoj ruci..

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter