Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Bajka našeg života

Bajka našeg života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nermin Bezmen


ISBN:

978-86-10-02003-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5594

Broj strana:

440

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Na brodu za Pariz, zajedno sa Šurom otišla je i prošlost Kurta Sejita, svi snovi koje nikada neće ostvariti i domovina u koju više neće moći da se vrati, porodica i prijatelji koje više nikada neće videti. Iako ga i dalje prate uspomene na burnu ljubav, Sejit uplovljava u bračne vode sa mladom Murkom i sada ga za tu detinjastu, stidljivu, ali i ljubomornu ženu vežu duboka osećanja. Ipak, njihov odnos prepun je uspona i padova, jer im se pogledi na život prilicno razlikuju: Sejit mašta o Americi, dok Murka ne želi da se odvoji od porodice, a tu su i noći koje Sejit zbog prirode svog posla provodi van kuće i Šurina senka koja se s vremena na vreme nadvije nad njima.

I dok svet ponovo srlja u rat, porodica se suočava sa novim problemima i teškim situacijama, a Kurt Sejit ne prestaje da prkosi sudbini koja ga stalno iskušava i ruši mu nade da će jednog dana moći da bude srećan čovek.

  • Originalni naziv: Kurt Seyt & Murka
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145 x 205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Na brodu za Pariz, zajedno sa Šurom otišla je i prošlost Kurta Sejita, svi snovi koje nikada neće ostvariti i domovina u koju više neće moći da se vrati, porodica i prijatelji koje više nikada neće videti. Iako ga i dalje prate uspomene na burnu ljubav, Sejit uplovljava u bračne vode sa mladom Murkom i sada ga za tu detinjastu, stidljivu, ali i ljubomornu ženu vežu duboka osećanja. Ipak, njihov odnos prepun je uspona i padova, jer im se pogledi na život prilicno razlikuju: Sejit mašta o Americi, dok Murka ne želi da se odvoji od porodice, a tu su i noći koje Sejit zbog prirode svog posla provodi van kuće i Šurina senka koja se s vremena na vreme nadvije nad njima. I dok svet ponovo srlja u rat, porodica se suočava sa novim problemima i teškim situacijama, a Kurt Sejit ne prestaje da prkosi sudbini koja ga stalno iskušava i ruši mu nade da će jednog dana moći da bude srećan čovek.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter