Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ajla i srećan kraj

Ajla i srećan kraj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2943-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8480

Broj strana:

302

Težina:

470 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka bestselera Ana i francuski poljubac i Lola i momak iz susedstva.

Od blistavih ulica Menhetna do pariskih krovova na mesečini, zaljubljivanje je lako za nepopravljivu sanjarku Ajlu i povučenog slikara Džoša. Ali kako poslednja godina njihovog školovanja u Francuskoj odmiče, Ajla i Džoš brzo su suočeni sa stvarnošću u kojoj srećan kraj ne traje zauvek. Njihovo romantično putovanje vešto je isprepleteno s drugim parovima, Anom i Etjenom kao i Lolom i Kriketom. Sudbine svih njih srešće se u očaravajućoj završnici koja će oduševiti i stare i nove ljubitelje ovog serijala.

Proslavljena autorka Stefani Perkins ponovo nas vodi kroz svet tinejdžerskih muka. One koji su ostavili „magareće godine“ za sobom podseća koliko je to vreme bilo gorko-slatko. Onima koji ih upravo preživljavaju otkriva da sazrevanje nije ni izbliza tako zastrašujuće kako im se čini.

  • Originalni naziv: Isla and the Happily...
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka bestselera Ana i francuski poljubac i Lola i momak iz susedstva. Od blistavih ulica Menhetna do pariskih krovova na mesečini, zaljubljivanje je lako za nepopravljivu sanjarku Ajlu i povučenog slikara Džoša. Ali kako poslednja godina njihovog školovanja u Francuskoj odmiče, Ajla i Džoš brzo su suočeni sa stvarnošću u kojoj srećan kraj ne traje zauvek. Njihovo romantično putovanje vešto je isprepleteno s drugim parovima, Anom i Etjenom kao i Lolom i Kriketom. Sudbine svih njih srešće se u očaravajućoj završnici koja će oduševiti i stare i nove ljubitelje ovog serijala. Proslavljena autorka Stefani Perkins ponovo nas vodi kroz svet tinejdžerskih muka. One koji su ostavili „magareće godine“ za sobom podseća koliko je to vreme bilo gorko-slatko. Onima koji ih upravo preživljavaju otkriva da sazrevanje nije ni izbliza tako zastrašujuće kako im se čini.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter