Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Agata

Agata

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-02513-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1637

Broj strana:

144

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,20 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Doktor Diran živi sam u kući iz detinjstva i nema ni porodicu ni prijatelje. Svakodnevno šeta do kancelarije gde razgovara sa pacijentima i sluša njihove probleme. Sve mu je to pomalo dosadilo, pa počinje da žvrlja karikature ptica umesto da hvata beleške. Njegov društveni život svodi se na kratke razgovore sa vrednom sekretaricom madam Sirig, koja brine o klinici više od trideset godina. Dani protiču mirno, jer mu je ostalo još samo nekoliko meseci do penzije.
Sve dok se jednog dana na vratima ne pojavi mlada Nemica Agata i ne zatraži da vidi doktora.

Veoma je harizmatična i ostavlja snažan utisak na njega, i iako isprva nevoljno pristaje da je primi, ubrzo shvata da se iza nežne spoljašnosti krije snažna i fascinantna žena. Kroz terapiju sa njom, doktor Diran će morati da se suoči sa strahom od intimnosti i zbližavanja, a njegov do tada usamljenički život dobiće sasvim novi tok.

  • Originalni naziv: Agathe
  • Prevodilac: Aljoša Molnar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Doktor Diran živi sam u kući iz detinjstva i nema ni porodicu ni prijatelje. Svakodnevno šeta do kancelarije gde razgovara sa pacijentima i sluša njihove probleme. Sve mu je to pomalo dosadilo, pa počinje da žvrlja karikature ptica umesto da hvata beleške. Njegov društveni život svodi se na kratke razgovore sa vrednom sekretaricom madam Sirig, koja brine o klinici više od trideset godina. Dani protiču mirno, jer mu je ostalo još samo nekoliko meseci do penzije. Sve dok se jednog dana na vratima ne pojavi mlada Nemica Agata i ne zatraži da vidi doktora. Veoma je harizmatična i ostavlja snažan utisak na njega, i iako isprva nevoljno pristaje da je primi, ubrzo shvata da se iza nežne spoljašnosti krije snažna i fascinantna žena. Kroz terapiju sa njom, doktor Diran će morati da se suoči sa strahom od intimnosti i zbližavanja, a njegov do tada usamljenički život dobiće sasvim novi tok.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter