Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Paranoja

Paranoja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Joseph Finder


ISBN:

953-220-348-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4148

Broj strana:

383

Težina:

570 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Adam Cassidy nikada nije volio previše raditi. Upravo onoliko koliko mu treba da se neopažen provuče kroz brojna vrednovanja radnog doprinosa. Umjesto da se brine o proizvodnji routera u Wyatt Telecomu, on više voli smišljati kako zeznuti sistem i sa škvadrom zbrisati na cugu. Svoje sposobnosti zatomljuje, a u tome možda presudnu ulogu igra i njegov odnos s ocem, sada ostarjelim i bolesnim cinikom koji je život proveo kao trener školskih momčadi.

No vrijeme sitnog muljanja Adamu Cassidyju neumitno ističe. Uhvaćen u jednom od svojih pothvata, Adam će se morati suočiti sa šefom sigurnosti. Izbor koji mu nude i nije baš neki, Adam ne mora puno razmišljati; savezna kaznionica ili špijunska misija u konkurentskoj tvrtki.

Brzi tečaj za uvod u svijet elitnih mladih menadžera, usvajanje špijunskih procedura i znanja, ovladavanje tehnologijom, sve to Adam će morati naučiti u hodu, istovremeno obavljajući zahtjevan posao koji mu je zapravo krinka za onaj pravi, špijunski. Vrijeme sitnog muljanja je prošlo, sada se mulja na kvadrat i to u Porscheu, ne u petoj, nego u šestoj. A kada Adamu počnu podmetati ljubomorni suparnici na poslu, kada mu stari završi u bolnici, a glavni špijunski zadatak mu postane zbariti najzgodnijeg komada kojeg je ikada sreo, stvari će se uistinu zakuhati.

  • Originalni naziv: Paranoia
  • Prevodilac: Damir Kovačić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Adam Cassidy nikada nije volio previše raditi. Upravo onoliko koliko mu treba da se neopažen provuče kroz brojna vrednovanja radnog doprinosa. Umjesto da se brine o proizvodnji routera u Wyatt Telecomu, on više voli smišljati kako zeznuti sistem i sa škvadrom zbrisati na cugu. Svoje sposobnosti zatomljuje, a u tome možda presudnu ulogu igra i njegov odnos s ocem, sada ostarjelim i bolesnim cinikom koji je život proveo kao trener školskih momčadi. No vrijeme sitnog muljanja Adamu Cassidyju neumitno ističe. Uhvaćen u jednom od svojih pothvata, Adam će se morati suočiti sa šefom sigurnosti. Izbor koji mu nude i nije baš neki, Adam ne mora puno razmišljati; savezna kaznionica ili špijunska misija u konkurentskoj tvrtki. Brzi tečaj za uvod u svijet elitnih mladih menadžera, usvajanje špijunskih procedura i znanja, ovladavanje tehnologijom, sve to Adam će morati naučiti u hodu, istovremeno obavljajući zahtjevan posao koji mu je zapravo krinka za onaj pravi, špijunski. Vrijeme sitnog muljanja je prošlo, sada se mulja na kvadrat i to u Porscheu, ne u petoj, nego u šestoj. A kada Adamu počnu podmetati ljubomorni suparnici na poslu, kada mu stari završi u bolnici, a glavni špijunski zadatak mu postane zbariti najzgodnijeg komada kojeg je ikada sreo, stvari će se uistinu zakuhati.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter