Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Od pogleda na tebe

Od pogleda na tebe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Holi Miler


ISBN:

978-86-10-03579-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B6225

Broj strana:

304

Težina:

284 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Džoel se odrekao ljubavi, zakleo se da se više nikada neće zaljubiti jer se svima koje voli dogodi nešto loše. Međutim, kada na svom putu upozna šarmantnu Kali, u njoj vidi drugu šansu, priliku da bude srećan. Kali se već dugo bori sa tugom, ali u Džoelu otkriva onu vrstu ljubavi o kakvoj je oduvek maštala. Od trenutka kada su se slučajno sreli, znali su da će im se životi promeniti. Kao stvoreni jedno za drugo, mladi, željni topline i bliskosti, njihova priča tek počinje.

Ali Džoel već zna kako će se završiti. Još otkad je bio dete, muče ga snovi o ljudima koje voli, vizije o tome šta će se dogoditi – bilo dobro ili loše.

A sada je sanjao san kojeg se najviše plašio.

Postoje knjige koje mogu da nam razbiju srce u milion komadića, one zbog kojih ne možemo da spavamo i zbog kojih prolijemo more suza. „Od pogleda na tebe je upravo takva priča, jedan od najromantičnijih romana ove godine!

  • Prevodilac: Ljubeta Babović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Džoel se odrekao ljubavi, zakleo se da se više nikada neće zaljubiti jer se svima koje voli dogodi nešto loše. Međutim, kada na svom putu upozna šarmantnu Kali, u njoj vidi drugu šansu, priliku da bude srećan. Kali se već dugo bori sa tugom, ali u Džoelu otkriva onu vrstu ljubavi o kakvoj je oduvek maštala. Od trenutka kada su se slučajno sreli, znali su da će im se životi promeniti. Kao stvoreni jedno za drugo, mladi, željni topline i bliskosti, njihova priča tek počinje. Ali Džoel već zna kako će se završiti. Još otkad je bio dete, muče ga snovi o ljudima koje voli, vizije o tome šta će se dogoditi – bilo dobro ili loše. A sada je sanjao san kojeg se najviše plašio. Postoje knjige koje mogu da nam razbiju srce u milion komadića, one zbog kojih ne možemo da spavamo i zbog kojih prolijemo more suza. „Od pogleda na tebe je upravo takva priča, jedan od najromantičnijih romana ove godine!

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter