Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Nijema pacijentica

Nijema pacijentica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789958305436

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B5991

Broj strana:

321

Težina:

385 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Život Alicije Berenson naizgled je savršen. Poznata slikarica udata je za modnog fotografa, živi u velikoj kući s velikim prozorima s pogledom na park u jednom od najpoželjnijih dijelova Londona. Kada se jedne večeri njen suprug Gabriel kasno vrati kući sa snimanja, a ona ispali pet hitaca pravo u njegovo lice, Alicija nikad više ne progovori nijednu riječ.

Alicijino odbijanje da govori ili da da bilo kakvo objašnjenje, porodičnu tragediju pretvara u nešto daleko veće, misteriju koja okupira maštu javnosti a Aliciju karakateriše kao ozloglašenu. Cijena njenih slika raste, a ona, nijema pacijentica, skrivena je od tabloida i reflektora u Groveu, čuvanoj forenzičkoj jedinici u sjevernom dijelu Londona.



Uvjeren da će uspjeti gdje su drugi podbacili, Theo Faber, forenzički psihoterapeut, dugo je čekao priliku da radi s Alicijom. Opsjednut istraživanjem njenog zločina, sluti da Alicina šutnja ima puno dublje korijenje nego što se isprva mislilo. Odlučnost da je natjera da progovori i razriješi misteriju ubistva njenog supruga, vijugavim ga putem odvodi do njegovih vlastitih motiva – u potragu za istinom koja prijeti da ga će uništiti...
A ako ona progovori, želi li on čuti istinu?

  • Prevodilac: Danko Ješić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Život Alicije Berenson naizgled je savršen. Poznata slikarica udata je za modnog fotografa, živi u velikoj kući s velikim prozorima s pogledom na park u jednom od najpoželjnijih dijelova Londona. Kada se jedne večeri njen suprug Gabriel kasno vrati kući sa snimanja, a ona ispali pet hitaca pravo u njegovo lice, Alicija nikad više ne progovori nijednu riječ. Alicijino odbijanje da govori ili da da bilo kakvo objašnjenje, porodičnu tragediju pretvara u nešto daleko veće, misteriju koja okupira maštu javnosti a Aliciju karakateriše kao ozloglašenu. Cijena njenih slika raste, a ona, nijema pacijentica, skrivena je od tabloida i reflektora u Groveu, čuvanoj forenzičkoj jedinici u sjevernom dijelu Londona. Uvjeren da će uspjeti gdje su drugi podbacili, Theo Faber, forenzički psihoterapeut, dugo je čekao priliku da radi s Alicijom. Opsjednut istraživanjem njenog zločina, sluti da Alicina šutnja ima puno dublje korijenje nego što se isprva mislilo. Odlučnost da je natjera da progovori i razriješi misteriju ubistva njenog supruga, vijugavim ga putem odvodi do njegovih vlastitih motiva – u potragu za istinom koja prijeti da ga će uništiti... A ako ona progovori, želi li on čuti istinu?

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter