Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Misterija plavog voza

Misterija plavog voza

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Agata Kristi


ISBN:

9788674706084

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9729

Broj strana:

197

Težina:

271 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Otkako je sveta i veka, drago kamenje je delovalo na čoveka kao kakva kobna vradžbina. Ubistva i nasilje uvek su bili u senci njihovog bleštavog sjaja. Ništa drugačije nije ni s čuvenim rubinom Srce vatre. Ubrzo pošto dođe u ruke prelepe Amerikanke, Rut Ketering, prokletstvo dragulja stupa u dejstvo.
Čije su je ruke stezale oko vrata dok nije izgubila dah? Da li je dragulj bio motiv ubistva ili samo paravan za stravičan zlocin? Koju je igru igrala lepa strankinja? To su neka od pitanja koja čekaju odgovor, dok priča teče dalje otkrivajući nam i kako ova čudna i dramatična dešavanja utiču na život povučene devojke iz Engleske koja je bila ubeđena ’da joj se nikad ništa uzbudljivo neće desiti’. Upravo te reči izgovoriće pri slučajnom susretu s onižim muškarcem jajaste glave i brkova povijenih nagore neposredno nakon ukrcavanja u Plavi voz. Ali čak ni Herkul Poaro, jer to je bio on, nije mogao da pretpostavi koliko brzo će biti pozvan da razreši zamršen zločin nakon što narednog jutra Plavi voz pristigne u Nicu i pošto se otkrije da je počinjeno ubistvo.

  • Prevodilac: Milan Đurić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x200
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Otkako je sveta i veka, drago kamenje je delovalo na čoveka kao kakva kobna vradžbina. Ubistva i nasilje uvek su bili u senci njihovog bleštavog sjaja. Ništa drugačije nije ni s čuvenim rubinom Srce vatre. Ubrzo pošto dođe u ruke prelepe Amerikanke, Rut Ketering, prokletstvo dragulja stupa u dejstvo. Čije su je ruke stezale oko vrata dok nije izgubila dah? Da li je dragulj bio motiv ubistva ili samo paravan za stravičan zlocin? Koju je igru igrala lepa strankinja? To su neka od pitanja koja čekaju odgovor, dok priča teče dalje otkrivajući nam i kako ova čudna i dramatična dešavanja utiču na život povučene devojke iz Engleske koja je bila ubeđena ’da joj se nikad ništa uzbudljivo neće desiti’. Upravo te reči izgovoriće pri slučajnom susretu s onižim muškarcem jajaste glave i brkova povijenih nagore neposredno nakon ukrcavanja u Plavi voz. Ali čak ni Herkul Poaro, jer to je bio on, nije mogao da pretpostavi koliko brzo će biti pozvan da razreši zamršen zločin nakon što narednog jutra Plavi voz pristigne u Nicu i pošto se otkrije da je počinjeno ubistvo.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga, Kosmos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter