Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Devojka u ledu

Devojka u ledu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01873-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6320

Broj strana:

288

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Oči širom otvorene, kao da gledaju. Usne blago razdvojene, kao da govore. Tijelo zarobljeno u ledu... A ona nije jedina.

Nakon što je beživotno tijelo djevojke otkriveno pod debelim slojem leda u jednom parku u južnom Londonu, detektivka Erika Foster spremna je na sve kako bi saznala šta se dogodilo. Žrtva je lijepa i mlada djevojka iz visokog društva koja je, čini se, vodila savršen život. Ali kada Erika počne da kopa po njenoj prošlosti, uočiće povezanost ovog ubistva sa smrću tri prostitutke: one su takođe pronađene u zamrznutoj vodi drugih jezera u Londonu. Postepeno, približiće se istini, ne sluteći da se i ubica njoj približava.

Poslednja istraga koju je Erika vodila imala je ozbiljne posljedice... Sve je pošlo po zlu i njen muž je nastradao. Sada mora da sačuva ugled i karijeru i izbori se sa sopstvenim demonima, kao i sa ubicom opasnijim od svih sa kojima se ranije suočavala. Da li će ga pronaći prije nego što bude kasno?

  • Originalni naziv: The girl in the ice
  • Prevodilac: Vladimir D. Nikolić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145 x 205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Oči širom otvorene, kao da gledaju. Usne blago razdvojene, kao da govore. Tijelo zarobljeno u ledu... A ona nije jedina. Nakon što je beživotno tijelo djevojke otkriveno pod debelim slojem leda u jednom parku u južnom Londonu, detektivka Erika Foster spremna je na sve kako bi saznala šta se dogodilo. Žrtva je lijepa i mlada djevojka iz visokog društva koja je, čini se, vodila savršen život. Ali kada Erika počne da kopa po njenoj prošlosti, uočiće povezanost ovog ubistva sa smrću tri prostitutke: one su takođe pronađene u zamrznutoj vodi drugih jezera u Londonu. Postepeno, približiće se istini, ne sluteći da se i ubica njoj približava. Poslednja istraga koju je Erika vodila imala je ozbiljne posljedice... Sve je pošlo po zlu i njen muž je nastradao. Sada mora da sačuva ugled i karijeru i izbori se sa sopstvenim demonima, kao i sa ubicom opasnijim od svih sa kojima se ranije suočavala. Da li će ga pronaći prije nego što bude kasno?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter